Mijn naam is Michiel Bongenaar. Sinds 1 januari 2023 aan de slag als Project- en Portfoliomanagement (PPM) consultant bij JSR. Vanuit het verleden heb ik eerder samengewerkt met Ruud Peltzer en toevallig kwamen wij weer in contact met elkaar. Na een aantal prettige gesprekken hebben we besloten om de samenwerking weer op te pakken.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het implementeren van project- en portfoliomanagement, het opzetten van PMO’s, en het daarbij inrichten van ondersteunende tooling voor prioritering, planningen, voortgang en de daarbij zo belangrijke managementdashboards en rapportages.

Na een kort uitstapje in de wereld van digitaal aanbesteden en leveranciers- en contractmanagement, nu weer terug bij de projecten en portfolio’s waar toch wel mijn hart ligt.

Direct weer een klik

“Michiel was dus geen onbekende en na het eerste gesprek was wel duidelijk dat hij een geweldige aanvulling zou zijn op ons team”

“Zijn kennis en ervaring bij het opzetten van project- en portfoliomanagement en het daarbij stap voor stap meekrijgen van mensen zijn echt wel pluspunten. Bovendien is het een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken.”, vertelt Ruud.

Mooie toekomst voor de Moderne Werkplek voor projecten

Buiten het werk kende ik hem ook als bootcamp instructeur en kon hij hele groepen enthousiasmeren en motiveren om net dat extra stapje te zetten (wat soms zeker nodig was😂). Die kwaliteit zorgt ervoor dat hij groepen mensen mee kan krijgen.”

De afgelopen jaren heeft JSR zich meer en meer als specialist ontwikkeld op het speelveld van project- en portfoliomanagement binnen Microsoft 365. Michiel zal daarbij een hele mooie en belangrijke rol gaan spelen.

Michiel Bongenaar avatar

Ik kijk ernaar uit om te leren van mijn nieuwe collega’s en om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om bij te dragen aan het succes van JSR en al haar klanten.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Tot snel!

Michiel