De moderne werkplek dankzij Office 365 ?

Office 365 is Microsofts productiviteits-platform in de “cloud”. Dit platform bestaat uit een grote aantal bekende kantoorapplicaties, aangevuld met moderne services die voor een betere samenwerking zorgen.

Office 365 is snel, krachtig, veilig en ontwikkeld voor de hedendaagse mobiele wereld. Een enorme stap vooruit in de digitalisering van jouw werkomgeving. De moderne technologie gedreven organisatie van vandaag vraagt om deze verandering.

Je kunt meer doen, altijd en overal!

Kiezen voor Office 365 is kiezen voor een “cloud” oplossing. Het is dan ook van belang om over een aantal zaken goed na te denken en bewuste keuzes te maken. Wat zijn de voor- en nadelen van de Cloud? Hoe zit het met de veiligheid van gegevens? Hoe sluiten we aan bij de huidige en toekomstige infrastructuur? Hoe kunnen we de overgang van de oude situatie naar de nieuwe situatie zo soepel mogelijk laten verlopen? Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers de nieuwe werkwijze omarmen?

“Alles wat je nodig hebt om veilig, overal en altijd jouw werk te kunnen doen”

Veronica van Seventer ICT Coördinator, Public Support

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de implementatie van nieuwe werkwijzen en systemen een aanzienlijke impact heeft op de organisatie. Daarvoor hebben wij een best practice werkwijze ontwikkeld die daadwerkelijk zorgt voor een snelle en succesvolle adoptie.

Uiteraard helpen wij daarbij ook met diverse technische aspecten, zoals:

  • Migratie van oude Office structuren en documenten.
  • Migratie van Exchange of ander mailsysteem zoals Gmail of Groupwise.
  • Integratie met andere systemen zoals; SAP, Jira en Peoplesoft.
  • Veilig toegang via single sign-on voor al uw cloud diensten.

Gerelateerde pagina's

Hoe krijg ik een uniforme huisstijl in Office 365 ?

Bekijk pagina

Samenwerking in projecten

Bekijk pagina