Bij JSR zijn wij continu bezig met de moderne werkplek. 

JSR helpt organisaties slimmer gebruikt te maken van Microsoft 365. Wij zijn inmiddels de specialist op het gebied van efficienter en effectiever (samen)werken binnen teams en projecten. 

100% digitale dienstverlening.

Dit afgelopen jaar is voor alles en iedereen een bijzonder jaar geweest. Een jaar waarin digitaal en op afstand werken echt een enorme vlucht heeft genomen. Als JSR hebben wij veel organisaties mogen helpen om in korte tijd flinke stappen te zetten. En het lijkt er nu op, dat we weer naar een iets ‘normale’ situatie gaan. Hierbij verwachten wij wel dat we meer ‘hybride’ gaan werken, dus dat een deel van het ’thuiswerken echt zal blijven. 

Als  JSR waren wij al langer gewend om veel via Teams te organiseren, maar in deze periode zijn wij volledig overgegaan naar 100% digitale dienstverlening.

Gesprekken

Salesgesprekken kunnen wij verzorgen via de chat, telefoon, een Teams sessie en online demo’s.

Configuratie

Configuratie, optimalisatie en onderhoud aan systemen kunnen wij eenvoudig en veilig op afstand verzorgen. 


Workshops en consultancy

Workshops kunnen wij via Teams invullen. In beginsel is het onwennig maar we zien snel dat de sessies efficiënt en effectief worden en er zitten ook voordelen aan. Denk maar aan reistijd, meerdere locaties tegelijk, en het opnemen van de sessie.

Training

We geven veel trainingen rondom het vergaderen en werken met Teams. Zo kunnen we toch blijven leren en  ontwikkelen, kennis delen en vergaderen.

Microsoft Teams

Als collega’s houden we elkaar dagelijks op de hoogte van onze werkzaamheden via Teams en daarbij gaat het natuurlijk niet alleen over het werk maar ook hoe het met de kinderen en de familie gaat. Het geeft ons een nog sterker gevoel een team te zijn!

Wij helpen jou ook graag verder!

Op dit moment wellicht iets digitaler dan ons lief is, maar met enorm veel passie en kennis.

Neem contact met mij op