Downloads

Downloads

Update: wat kan er allemaal met Project Online?

Project Online is de oplossing voor (Enterprise) project- & portfoliomanagement. Een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing om elke uitdaging in de projectorganisatie aan te kunnen. Regelmatig komt Microsoft met een update qua functionaliteiten en die hebben wij in deze update verwerkt.

Verder lezen
Downloads

Rapportages voor Microsoft Project Client (Engelstalig)

Dit is een set van rapportages voor Project 2013 en 2016 (Engelstalig). Deze rapportages zijn ontwikkeld om de projectmanager te helpen inzicht te krijgen in de voortgang van zijn project.

Verder lezen
Downloads

Presentaties 'Running projects in an agile world' 9 november jl.

Agility is alles, maar niet alles is agile! Terugkijkend op het tweede, wederom zeer goed bezochte seminar van dit jaar, kun je dit als samenvattend motto bestempelen. In het auditorium van Microsoft waren bijna 100 gasten enthousiast deelgenoot van een drietal sessies rondom dit thema. Download hier de presentaties.

Verder lezen
Downloads

Plaats baten in hart van de projectbesturing

Internationale onderzoeken tonen aan dat 60-80% van de projecten niet of onvoldoende in staat zijn om de gewenste baten te realiseren. De mate van batenrealisatie bepaalt de mate van projectsucces. Lees deze Whitepaper voor meer inzicht!

Verder lezen
Downloads

Power-Sessie | Digitale Integratie

Digitale transformatie is het gebruik van digitale technologieën om grote verbeteringen in organisaties te realiseren. Organisaties worden geconfronteerd met vraagstukken rondom nieuwe vormen van werken en samenwerken, co-creatie, big data, klantdialoog, sociale media en innovatie.

Verder lezen
Downloads

Power-Sessie | Agility in een projectorganisatie

In deze sessie bekijken we hoe we een project-organisatie zodanig kunnen inrichten zodat deze Agility binnen de organisatie ondersteund. Download hier de presentatie.

Verder lezen
Downloads

Power-Sessie | van Puinhoop tot PPM

Iedere organisatie doet wel iets aan Project Portfolio Management (PPM). Soms gaat dit goed, maar vaak is het een puinhoop. Download hier de presentatie van John van Rouwendaal.

Verder lezen