De ultieme handleiding voor programma’s met chatfuncties

In een wereld waarin samenwerking de manier is om dingen voor elkaar te krijgen, hebben alle teams werkomgevingen nodig waarmee ze vertrouwd zijn. En het is aan bedrijven om het hun medewerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken om samen te werken. Werknemers gebruiken al jaren chatprogramma’s en sociale media en kunnen dit nu ook toepassen in hun werkomgeving. Hoe kun je de meerwaarde van "zakelijk" chatten realiseren binnen jouw organisatie? Lees snel verder...

Organisaties moeten inzien dat er nog nooit zo’n breed spectrum aan werkstijlen heeft bestaan. Meer en meer millennials zijn actief op de arbeidsmarkt, op afstand werken is gemeengoed geworden en met alleen e-mail en een telefoon kom je er niet meer. Organisaties moeten samenwerkingsprogramma’s gebruiken die passen bij verschillende persoonlijkheden en vaardigheden, en voldoen aan verschillende behoeften.

Werknemers van nu verwachten dat hun persoonlijke programma’s ook op het werk beschikbaar zijn. Ze gebruiken al jaren chatprogramma’s en sociale media. De overgang naar vergelijkbare vormen van communicatie binnen organisaties is een natuurlijke volgende stap. 

De overgang naar chat werkt voor organisaties alleen als het platform de behoeften van alle teams ondersteunt. Dus wat is de juiste werkomgeving voor een samenwerking op basis van chat? De omgeving moet flexibel genoeg zijn om in alle wensen van je teams te voorzien, fungeren als hub voor het verspreiden van teamwork, kunnen worden aangepast en veilig blijven.

Een dergelijke werkomgeving is mogelijk binnen Microsoft Teams. Een omgeving die volledig schaalbaar is, onbeperkte mogelijkheden voor integratie biedt, die eenvoudig in gebruik is en ook nog eens voldoet aan alle security eisen van corporate IT. 

Laat ook jouw teams beter presteren en zorg dat ze de meerwaarde ervaren van "zakelijk" chatten. In deze download laten we zien hoe chatfuncties de mogelijkheden van jouw teams vergroten.

Download (pdf - 6.61 MB)

Gerelateerde pagina's

Communiceren in (huis)stijl

De manier waarop je als organisatie communiceert zegt veel over je als organisatie. Klanten kiezen juist voor organisaties die op een prettige, professionele en betrokken wijze met hun klanten communiceren. Laten we er voor zorgen dat jouw eerste indruk meteen de juiste is!

Bekijk pagina

Public Support: van Google naar Office 365

Public Support is het enige, landelijke detacherings-bureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Onlangs zijn zij over gegaan van Google naar Office 365.

Bekijk pagina