Update: wat kan er allemaal met Project Online?

Project Online is de oplossing voor (Enterprise) project- & portfoliomanagement. Een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing om elke uitdaging in de projectorganisatie aan te kunnen. Regelmatig komt Microsoft met een update qua functionaliteiten en die hebben wij in deze update verwerkt.

Organisaties moeten steeds sneller ontwikkelen en innoveren om hun positie te versterken. De markt verandert snel, de concurrent ligt op de loer, de klant wenst nieuwe en betere producten, wet- en regelgeving vereisen strakkere procedures en de digitalisering vraagt om heel andere werkwijzen en interactie met de klant. 

Organisaties zijn dus continu bezig met verandering. Veranderingen, die we via projecten en programma’s doorvoeren in de organisatie. Helaas kan de organisatie al die veranderingen niet tegelijkertijd doorvoeren; het budget is ontoereikend, de capaciteit is beperkt en de mensen kunnen alle veranderingen simpelweg niet in één keer verwerken. Een keuze zal dus gemaakt moeten worden. Hiervoor dient men een helder portfoliomanagement proces ingericht te hebben, zodat de projecten worden gekozen die het best passen bij de strategische doelstellingen die een organisatie heeft.

Project Online bestrijkt de hele levenscyclus van projecten: vanaf het eerste ontstaan van een idee tot het ondersteunen van het projectteam bij de uitvoering van projecten en programma’s, tot het bewaken van de benefits, die binnen het projectportfolio gerealiseerd dienen te worden.

De belangrijkste voordelen van Project Online zijn:

  • Eenvoud in gebruik; herkenbare interface en "op maat" te configureren.
  • Software as a Service (SaaS); Flexibel, veilig, direct toegang en altijd up-to-date.
  • Onderdeel van Office 365; werkt uitstekend samen met SharePoint, Excel en Power BI.
  • Van idee tot benefit realisatie; ondersteuning voor de hele levenscyclus van een project.
  • Integraties met o.a. JIRA, SAP en Dynamics
  • Door de beschikbare resources af te zetten tegen de vraag haalt u het optimale uit de organisatie.
Download (pdf - 3.79 MB)