The future of PPM - Microsoft Ignite 2018

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. De toekomst ziet er veelbelovend uit! Download hier onze meest recente presentatie.

Uitdagingen

Er zijn veel soorten teams. Teams die eenvoudige takenlijstjes kunnen “afvinken”, teams die agile werken en natuurlijk teams die een “traditionele” waterval aanpak hanteren. En alle smaken daartussen. En in alle teams is er de behoefte om met elkaar samen te werken, in communicatie en in documenten.

Wij zien bij grote(re) organisaties dat er geen “one size fits all” is, maar dat je teams die “tools” moet geven waarmee ze prettig werken. Wel is het zaak om er voor te zorgen dat het management tijdig de juiste sturingsinformatie krijgt.

In deze presentatie laten we zien hoe Microsoft PPM:

  • Met tools als Project Online en Planner dit kan ondersteunen.
  • Ervoor zorgt dat we slimmer kunnen (samen)werken en ook “in control” blijven.
  • Op basis van de nieuwste visie van Microsoft zal doorontwikkelen.

Direct contact

Voor vragen omtrent het opzetten van een PMO of de bemensing ervan kun je altijd even contact met ons opnemen via 079-7998000 of info@jsr.nl

Download (pdf - 3.42 MB)

Gerelateerde pagina's

PMO services

Organisaties die succesvol zijn in het uitvoeren van projecten en programma’s hebben veelal een strategische PMO. Dit PMO zorgt ervoor dat de organisatie zo efficiënt mogelijk haar projecten en programma’s uitvoert door structuur en transparantie te bieden.

Bekijk pagina

Project Online voor project- & portfoliomanagement

Door de jaren heen hebben wij vele klanten geholpen op het gebied van project- en portfoliomanagement. Onze consultants helpen bij het inrichten van de projectorganisatie en de vertaling naar de juiste processen en tools.

Bekijk pagina