Hoe kunnen wij beter samenwerken ?

Benut de voordelen van social media ook binnen het intranet, zodat dit verrijkt wordt met laagdrempelige communicatiemiddelen. Vanuit de vertrouwde Office omgeving hebben wij daarvoor NET365 ontwikkeld; onze out-of-the-box social intranet oplossing, waarmee samenwerken eenvoudiger en leuker wordt!

Samenwerken binnen de organisatie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Social intranet

Naast de traditionele elementen van een intranet zoals kennis en documentatie, handboeken en processen, een smoelenboek, een bedrijfskalender en nieuws zijn er nu sociale elementen beschikbaar waaronder; abonneren op berichten van afdelingen of van elkaar, chat en Twitter-achtige functionaliteiten, blogs, zien wie er online is, en nog veel meer.

Deze nieuwe manier van communiceren kan de e-mailstroom binnen de organisatie aanzienlijk terugdringen en zorgt er voor dat collega’s veel eenvoudiger contact zoeken met elkaar en kennis delen.

Al deze functionaliteit geeft het intranet een socialer karakter, waardoor op een aantrekkelijke en daardoor effectieve manier informatie en kennis gedeeld worden. En deze kennis blijft ook beschikbaar voor andere en nieuwe collega's in de toekomst!


“Als het intranet de medewerkers helpt het werk beter en sneller te doen, wordt een grote efficiency-slag gemaakt en stijgt de medewerkerstevredenheid.”

NET365 - een social intranet

Met NET365, een oplossing op basis van SharePoint en Office 365, beschikt jouw organisatie over een gebruiksvriendelijk en out-of-the box platform waarmee jullie snel informatie kunnen delen én terugvinden en waarmee jullie eenvoudig kunnen (samen)werken.

De persoonlijke startpagina maakt het voor medewerkers mogelijk om informatie te tonen die interessant en relevant is. Medewerkers kunnen daarnaast kennis van collega’s gemakkelijk zoeken en terugvinden en zich aanmelden voor specifieke onderwerpen. Nieuws kan zowel door de organisatie als door de medewerker zelf worden aangedragen. Al deze functionaliteiten geven het intranet een socialer karakter, waardoor op een effectieve manier informatie en kennis gedeeld worden.

De voordelen

JSR-NET-365.png#asset:223

NET365 biedt een complete out-of-the-box oplossing voor een social intranet op basis van Office 365:

  • Complete intranet oplossing met alle moderne sociale functionaliteiten.
  • Design en inrichting zijn volledig aanpasbaar.
  • Eenvoudig starten en nieuwe functionaliteiten kunnen snel worden toegevoegd.
  • Veilig direct vruchten plukken van de cloud.
  • Ons support team is beschikbaar voor onderhoud en beheer.

Gerelateerde pagina's

De moderne werkplek dankzij Office 365 ?

Bekijk pagina

Samenwerking in projecten

Bekijk pagina