06-02-2024 11:00 - 12:00 Online evenement
Gratis
inschrijven verlopen

We kunnen er niet meer omheen dat Copilot inmiddels een belangrijk onderdeel is van onze digitale wereld. Maar wat houdt het precies in en kan het opleveren voor jouw organisatie? Tijdens dit webinar op dinsdag 6 februari om 11:00 uur laten we je zien hoe Copilot een echte gamechanger kan zijn voor jouw dagelijkse werk. Schrijf je nu in!

Ben van de Laar, directeur bij Fried van de Laar, schuift ook aan. Het aannemersbedrijf is één van onze meer innovatieve klanten waarbij de digitalisering het afgelopen jaar een vlucht heeft genomen. Over Copilot was het bedrijf direct enthousiast. In dit webinar vertelt Ben van de Laar welke meerwaarde hij ziet in het gebruik van AI, ChatGPT en Copilot.

Hij is zelfs van mening dat iedere collega uit zijn bedrijf nog dit jaar een persoonlijke Copilot assistent moeten hebben. Hoe hij dat precies voor zich ziet? Je hoort het allemaal in het webinar.

Sprekers

Gert-Jan Waterlander

Business Consultant
JSR

Ben van de Laar

Directeur
Fried van de Laar

Koen Schimmel

MS365 Consultant
Infradax

Onze collega’s Gert-Jan Waterlander (Business Consultant) en Koen Schimmel (Microsoft 365 consultant) geven je praktische handvatten voor het gebruik van Copilot binnen jouw organisatie. De volgende vragen komen in ieder geval aan bod:

  • Wat betekent het voor jouw organisatie?
  • Welke zaken moet je geregeld hebben?
  • Wat kan het jouw collega’s opleveren?
  • Hoe zet je de eerste stap?

Met de ontwikkelingen van AI heeft tegen het eind van het jaar iedereen bij ons op kantoor een eigen persoonlijke assistent

– Ben van de Laar

Een assistent die bij iedere vergadering aanwezig is zelfs als je er zelf niet bent, alles netjes voorbereidt, agenda’s en Outlook beheert en adviezen geeft over wat de hoogste prioriteit heeft. Alle benodigde documenten worden aangereikt om de dag succesvol en met plezier te doorlopen, zodat iedereen echt gefocust kan zijn op zijn eigen werk.

Dit gratis webinar mag je niet missen om een beeld te krijgen hoe je Copilot binnen jullie organisatie kan inzetten. En hoe wij van Arcus IT je daarbij kunnen ondersteunen.

Schrijf je nu in!

inschrijven verlopen
inschrijven verlopen

Delen