22-04-2021 10:00 - 11:00 Online evenement
Gratis
inschrijven verlopen

Tijdens dit webinar richten wij ons op Pragmatisch Projectmanagement van onze vrienden van Improven. Deze projectmanagement aanpak komen we bij steeds meer organisaties tegen en dit webinar leek ons een mooie gelegenheid om hier wat dieper op in te gaan.

Een heldere projectaanpak zorgt voor duidelijkheid in de organisatie en is randvoorwaardelijk om projecten succesvol op te leveren. Daarmee wordt gewerkt aan een fitte en wendbare organisatie. Zeker bij organisaties waar projecten er worden ‘bijgedaan’, is Pragmatisch Projectmanagement zeer succesvol!

Tijdens dit webinar zullen Chris Kegler en Jacco van de Griek van Improven laten zien hoe je met Pragmatisch Projectmanagement grip op je project krijgt en hoe edison365projects hierbij ondersteunt. De combinatie van een slimme en effectieve projectaanpak en goede digitale ondersteuning, maakt dat een organisatie snel meer grip heeft op de individuele projecten en het gehele portfolio. 

De grootste voordelen van edison365projects zijn: 

  • Stel je eigen projecttemplates op; Agile, Waterval, hybride, Stage Gate, Product Development, etc. 
  • Door templates te gebruiken worden gebruikers ‘aan de hand’ meegenomen. 
  • Door de intuïtieve gebruikersinterface leren mensen er snel mee werken. 
  • Voortgangs- en portfoliorapportages zijn direct beschikbaar in Power BI.  
  • Op basis van Microsoft 365 technologie, dus 100% veilig en geïntegreerd. 

En in combinatie met de ‘Pragmatische Projectmanagement’ aanpak, zorgt dit snel voor mooie resultaten. Wat wil je nog meer! 

Sprekers

Chris Kegler

PPM expert
JSR

Jacco van de Griek

Senior Business Consultant
Improven 

inschrijven verlopen
inschrijven verlopen

Delen