28-06-2023 10:00 - 11:00 Online evenement
Gratis
inschrijven verlopen

Nog steeds werken miljoenen mensen met Microsoft Project. Je kunt dus wel stellen dat dit het meest gebruikte planningstool ter wereld is. De 1e Windows versie dateert van 1990, dus al meer dan 30 jaar worden projecten gemanaged met Microsoft Project. 

De tijd staat niet stil – Project for the Web 

Er is inmiddels heel veel veranderd. En zoals je hierboven wel kunt zien heeft de tijd niet stil gestaan 😄. Microsoft heeft inmiddels ook aangekondigd dat Project Online medio 2026 vervangen zal worden en de ontwikkeling van de logische opvolger Project for the Web gaat dan ook gestaag verder. 
Deze oplossing past naadloos binnen het Microsoft 365 platform en ondersteunt diverse vormen van planningen. De ideale oplossing om teams projectmatig te leren werken. 

Powerrrrrrr to PPM 

Naast Project for the Web biedt Microsoft steeds meer mogelijkheden om apps te bouwen, waarmee specifieke processen ondersteund kunnen worden. Deze apps worden in het Power Platform gerealiseerd. Als je meer wilt en gebruik wilt maken van een rijke set aan best practises, dan is Power PPM een heel mooi alternatief. Deze oplossing die gebouwd is met 100% Microsoft technologie en biedt vandaag al een prima vervanging voor Project Online. 

Tijdens dit webinar laten wij zien welke mogelijkheden er zijn voor organisaties die nu Project Online gebruiken om grip te hebben op hun projecten en projectportfolio en gaan we dieper in op: 

  • het verschil tussen Project for the Web en Power PPM. 
  • de afwegingen om Project Online, Project for the Web of Power PPM in te zetten? 
  • de migratie van Project Online naar Power PPM. 

JSR is de specialist op het gebied van ‘slimmer samenwerken in projecten’ en we willen graag de laatste inzichten en ervaringen met je delen.  

Sprekers

Ruud Peltzer

Manager Sales & Marketing
JSR

Michiel Bongenaar

Microsoft PPM Consultant
JSR

inschrijven verlopen