06-07-2020 10:00 - 11:00 Online Event
Free
inschrijven verlopen

De afgelopen maanden hebben hun impact op ons allemaal gehad. We zijn op afstand van elkaar gezet, we moesten thuisblijven en de moderne werkplek is er voor videobellen en chat doorheen geduwd!

Contractmanagement

Voor het opstellen en uitwerken van contracten is het essentieel dat we op een makkelijke manier kunnen communiceren met collega’s en externe partijen (chat, videobellen) en toegang hebben tot de juiste documenten en bestanden om toch efficiënt te kunnen samenwerken aan een volgend contract.

Hoe pakken we dit aan binnen die moderne werkplek?

Tijdens dit webinar kijken we naar contractmanagement en hoe je als organisatie ervoor zorgt dat je medewerkers overal en altijd toegang hebben tot de meest recente templates die volledig up-to-date zijn qua teksten, juridische voorwaarden, afbeeldingen en huisstijl. Bovendien kunnen we het werk van HR, Inkoop of het projectteam verder vereenvoudigen door een vragenlijst aan te bieden die de templates verder inricht op basis van de verstrekte antwoorden. En als men extra teksten, afbeeldingen of contactgegevens uit het ERP nodig heeft kunnen we ook hier een efficiency en governance slag maken!

Programma

 • Introductie
 • Contractmanagement: wat is het probleem, hoe kun je het oplossen
 • Contractmanagement & het belang van huisstijl 
 • Templafy demo
 • Hoe JSR en Templafy je verder kunnen helpen?
 • Vragen

Dit webinar richt zich specifiek op contractmanagement met Templafy, maar ditzelfde kan ook voor alle andere manieren waarop je als organisatie communiceert. Denk aan presentaties, e-mails en e-mailhandtekeningen. Daarmee wordt het de ideale tool voor de governance en het beheer van alle manieren van communicatie!

inschrijven verlopen

Delen

Recent Events

  Creëer je complexe(re) documenten, volledig in huisstijl en in een handomdraai!

  24-06-2021
  Online Event