23-06-2020 10:00 - 11:00 Online Event
Free
inschrijven verlopen

Op 23 juni a.s. organiseren wij weer een interessant webinar. Dit keer over innovatie. Tijdens dit webinar zal Sonja Brouwer, programma manager I&A bij Kwintes, vertellen over het opzetten van hun ‘Innovatielab’ en hoe dit bijdraagt aan de strategie om verder te vernieuwen.

Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Denk daarbij aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft.

Ze werken constant aan het verbeteren van de ondersteuning van cliënten om hun zelfredzaamheid te vergroten. En kijken hierbij continu naar mogelijke innovaties. Door de inzet van de ‘digitale Ideeënbus’ kunnen alle medewerkers van Kwintes nu zelf voorstellen doen voor nieuwe innovatie ideeën.

Sonja neemt u mee op haar innovatie avontuur!

Vervolgens zal Gert-Jan laten zien hoe wij edison365ideas bij klanten inrichten als deze ‘digitale ideeënbus’ en hoe dit bijdraagt in de zoektocht naar goede ideeën om invulling te geven aan de strategie. Tevens zal Gert-Jan zijn inzichten en leerpunten met jullie delen hoe je een dergelijke oplossing snel en succesvol kunt implementeren.

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Hoe ziet het innovatieproces er van Kwintes uit?
  • Wat zijn de belangrijkste resultaten en lessons learned?
  • Hoe kunnen we het voor medewerkers leuk maken en ze echt uitdagen?
  • Hoe kan edison365ideas ons innovatieproces ondersteunen?

Met bijdragen van

Sonja Brouwer
Programmamanager I&A/ICT 

Gert-Jan Waterlander
Business Consultant

Zelf stappen maken op het gebied van innovatie?

Als jouw organisatie stappen wil zetten op het gebied van innovatie en vernieuwing, dan is dit, zeker in deze tijd, een webinar dat je niet wilt missen!

inschrijven verlopen

Delen

Recent Events

    Creëer je complexe(re) documenten, volledig in huisstijl en in een handomdraai!

    24-06-2021
    Online Event