10-09-2020 10:00 - 10:00 Online Event
Free
inschrijven verlopen

Veel organisaties werken al met Microsoft 365 en zetten daarmee stappen richting de moderne werkplek en de verdere digitalisering van hun bedrijfsprocessen. Om die processen nog verder te optimaliseren en automatiseren biedt Microsoft je het Power Platform.

Het Power Platform bestaat uit Power Apps, Power Automate en Power BI en helpt je bij het verder stroomlijnen van je bedrijfsprocessen. Tijdens dit webinar laat ik je zien hoe het Power Platform je kan helpen bij het optimaliseren van de project- en portfoliomanagement processen.

Praktijkvoorbeelden

 • Een workflow
  Een e-mail approval die een project aanmaakt in SAP en dit vervolgens automatisch koppelt aan een project in Microsoft Teams en Project, waarna de projectmanager automatisch geïnformeerd wordt dat het project klaar staat.

 • Ondersteuning van het gehele projectportfolio proces
  Van allereerste idee, naar projectrealisatie en het managen van de baten en dat in één platform geïntegreerd.

 • Een app
  Met één druk op de knop, een resource vervangen over alle projecten heen. Waarbij rekening wordt gehouden met alle beperkingen en bestaande toezeggingen!
  Of een opzichter die op de bouwplaats met zijn telefoon, de gewenste informatie digitaal en direct aanlevert, waarna de projectplanning, op basis van die data, wordt bijgewerkt en de gemaakte foto’s op de juiste plek in het projectarchief worden opgeslagen.

Kortom wil je deze of andere bedrijfsdprocessen verder optimaliseren, dan kun je niet om het Power Platform heen en is dit webinar een leuke introductie.

We helpen je graag op weg!

Tot de 10e

inschrijven verlopen

Delen

Recent Events

  Creëer je complexe(re) documenten, volledig in huisstijl en in een handomdraai!

  24-06-2021
  Online Event