14-07-2020 11:00 - 12:00 Online Event
Free
inschrijven verlopen

Projecten veranderen constant door nieuwe verzoeken en wijzigingen en zijn sterk afhankelijk van de ‘wereld’ waarin ze leven. In die constant in beweging zijnde wereld is het soms lastig om met complexe en starre projectmanagement software te moeten werken. Daarmee help je het team niet naar betere prestaties, maar vooral naar grotere frustraties! 

Tijdens dit webinar laten we je zien, hoe jij jouw project eenvoudig kunt beheersen binnen de Microsoft 365 omgeving. De uitdaging ligt hem erin om een oplossing te bieden die past bij het team en de volwassenheid van de projectorganisatie. Ruud neemt je mee in de wondere wereld van Microsoft 365 en laat zien dat er voor ieder type project een oplossing beschikbaar is.  

We zullen in ieder geval antwoord geven op: 

  • Welke opties er zijn om projecten te managen 
  • Hoe je grip houdt op jouw taken 
  • Hoe je zicht houdt op kosten, risico’s en resources  
  • En hoe je dit alles integraal bewaakt 

edison365

Bovendien hebben we deze keer een speciale gast. Ivan Lloyd, Chief Innovation Officer van edison365. Hij zal een demonstratie geven van de nieuwste versie van edison365projects, een 100% native Microsoft 365 oplossing.  

Met edison365projects krijg je een zeer flexibele planningstool die je kunt inrichten op basis van jullie eigen projectaanpak en bijbehorende templates. De oplossing is geschikt voor zowel kleine als grote/complexe projecten.  

Maar ook projecten die in Project (Online), Project4Web en Jira worden uitgevoerd kunnen binnen edison365projects gevolgd worden, zodat een integraal projectportfolio ontstaat.  

Dit wil je niet missen! 

Gastspreker

Ivan Lloyd

Chief Innovation Officer edison365

inschrijven verlopen

Delen

Recent Events

    Creëer je complexe(re) documenten, volledig in huisstijl en in een handomdraai!

    24-06-2021
    Online Event