04-03-2021 10:00 - 11:00 Online Event
Free
inschrijven verlopen

Op 4 maart a.s. laten wij je zien hoe je innovatie bij jullie op de kaart zet. Door al jouw collega’s de mogelijkheid te bieden hun kennis en ideeën aan te dragen, laat je innovatie echt voor je werken! Bovendien kun je nu ook cliënten, externe partijen, ja zelfs burgers mee laten denken over oplossingen voor de uitdagingen, waar jullie voor staan!

Innovatie is essentieel om als organisatie te kunnen voortbestaan. Immers, stilstand is achteruitgang. Niet innoveren en alles bij het oude laten kan en zal leiden tot verlies van klanten, daling van motivatie van medewerkers, hogere kosten en dus ook lagere winst. Tijdens dit webinar laten wij zien hoe we “ideation” binnen jouw organisatie vormgeven en daarmee werken aan meer betrokken medewerkers, waardoor er als vanzelf innovatiekracht ontstaat.

Op basis van een aantal implementaties van edison365ideas hebben wij een best practice ontwikkeld, met daarbij de nodige lessons learned. Erg waardevol als jouw organisatie nu ook aan de slag wil op het gebied van innovatie.

Het grote voordeel van deze oplossing is dat deze volledig ontwikkeld is op het Microsoft 365 platform, waardoor het naadloos past binnen ieder IT landschap, inclusief beveiliging!  

Trek het breed: Open Innovatie

En zodra je daar aan toe bent, kun je ook aan de slag met ‘Open Innovatie’ zeg maar ‘next level’ op het gebied van innovatie en transparantie 😁!

Met Open Innovatie betrek je ook externe partijen zoals cliënten, partners, leveranciers, ja zelfs burgers bij je innovatieproces en vraag je hen actief mee te denken over de strategische ambities en de producten en of diensten, die je levert. Misschien een beetje spannend, maar wij zien nu al de meerwaarde bij die klanten, die het aandurven om breed te denken!

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Hoe zorgen we voor betrokken medewerkers binnen onze organisatie?
  • We willen graag ideeën ontvangen, die passen bij onze strategie, is dat mogelijk?
  • Hoe kunnen we het voor medewerkers leuk maken en ze echt uitdagen?
  • Hoe kunnen we cliënten, partners, leveranciers, of zelfs burgers op een goede en veilige manier mee laten denken?