Webinar
Datum
18-04-2019
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Zoetermeer

Op 18 april om 10:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij op eenvoudige wijze kan zorgen voor communicatie in de juiste huisstijl door de hele organisatie heen en hoe je dit slimmer organiseert binnen de moderne werkplek van Office 365.

Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen. Op vergelijkbare wijze is de corporate identity, ofwel de huisstijl, het visitekaartje van jouw organisatie.

Consistente communicatie

Steeds meer communicatie die je als organisatie voert, vindt digitaal plaats en het wordt dus steeds belangrijker om jouw collega’s te voorzien van goede ondersteuning. Communiceren in (huis)stijl wordt vaak als lastig, moeilijk en tijdrovend ervaren. Maar met Office 365 en Templafy brengen wij daar verandering in!

Office 365 biedt een eenvoudige en flexibele werkomgeving, die overal en altijd te gebruiken is. En wij zorgen er voor dat die werkomgeving voorzien wordt van de juiste en actuele huisstijlelementen zoals: colofon informatie, bedrijfslogo, standaard briefteksten, presentaties, afbeeldingen, e-mail handtekening en juridische disclaimers. Hierdoor kan iedereen binnen de organisatie effectiever werken en wordt bijna als vanzelf de ‘corporate identity’ geborgd. Bovendien zorgen wij er voor dat contactgegevens uit het CRM systeem kunnen worden gebruikt en dat aangemaakte documenten op de ‘juiste’ plaats worden opgeslagen.

JSR is al jaren de expert op het gebied van huisstijl en huisstijlautomatisering en met dit webinar laten wij je kennis maken met Templafy. De perfecte oplossing voor elke grotere organisatie, die optimaal gebruik wil maken van Office365!

Datum: 18 april 2019
Tijd: 10:00 – 10:45
Sprekers: Margo van Gorp en Ruud Peltzer

Webinar Corporate Identity: Hoe zorg ik voor een uniforme merkbeleving?