Kennissessie
Datum
28-01-2019
Tijd
09:30 - 17:00
Kosten
€ 495
Locatie
Zoetermeer
Verlopen

Op 28 januari 2019 organiseren wij wederom de succesvolle workshop “Benefit Management”. Na de workshop kun je benefit management voor je eigen organisatie vorm geven, zodat jouw organisatie daarna in staat is om te sturen op projectsucces.

Aandacht groeit

We zien binnen het vakgebied project- en portfoliomanagement (PPM) een groeiende aandacht voor benefit management of, in goed Nederlands batenmanagement. De invulling van batenmanagement is voor de meeste organisaties echter nog een zoektocht. In deze workshop helpen wij je op weg om batenmanagement daadwerkelijk vorm te geven, zodat een organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Inhoud

Voor het samenstellen van de workshop is gebruik gemaakt van bestaande theorieën, technieken en jarenlange ervaring. Soms hebben we deze ‘afgepeld’ of gecombineerd zodat het simpel en toepasbaar wordt. Bewust spreken wij over een workshop en niet over een training of masterclass. Hoewel er een deel theorie in voorkomt die extra kennis oplevert, vinden wij het belangrijker dat er daadwerkelijk een verandering met een blijvend effect plaatsvindt. Dat betekent dat we zoveel mogelijk insteken op praktische en voor jullie werkbare oplossingen en technieken.

Voor wie

Deze workshop is uitermate geschikt voor portfoliomanagers, project controllers, business controllers, PMO’ers, opdrachtgevers en verandermanagers. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer men al overtuigd is van het feit dat er iets moet gebeuren aan het sturen op batenrealisatie, maar men nog niet goed weet wat en hoe.

Datum, locatie en kosten

Datum: 28 januari 2019, 9:30 – 17:00 Locatie: Dutch Innovation Park te Zoetermeer Kosten: € 495,- inclusief lunch en materiaal. Exclusief BTW.

Inschrijven

Indien je interesse hebt in deze workshop kun je contact met ons opnemen via: 079-7998000 of via info@jsr.nl.

Benefit Management; op weg naar meer projectsucces!