Webinar
Datum
12-12-2019
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Microsoft Teams is een geweldige oplossing om op een moderne manier samen te werken. Je brengt al je gesprekken, documenten en favoriete apps bij elkaar om effectiever en efficiënter samen te werken. Snel nog een call opzetten, met het team door de laatste versie van het document heen lopen of de laatste stand van zaken zien qua begroting in een ‘up-to-date’ dashboard. Het is allemaal mogelijk!

Tijdens dit webinar laten we zien hoe een projectteam optimaal samenwerkt binnen Microsoft Teams in combinatie met Planner, Project for the Web of Project Online.

Planner

Planner – Basis work management

Voor het plannen van werkzaamheden en uiteraard het monitoren van voortgang, kun je daarbij gebruik maken van Planner. Een ‘kanban’-achtig bord waarop je met kaartjes taken kunt definiëren en deze kunt koppelen aan je teamleden. Een goede eerste stap als je grip wilt krijgen op je project(en).
microsoft planner
icon project

Project for the Web – Basis projectmanagement

Inmiddels heeft Microsoft een volgende stap gezet met het beschikbaar maken van ‘Project for the web’. Deze oplossing biedt een oplossing voor het gat dat er tussen Planner en Project in zat. Je kan werken met een simpele takenlijst, een ‘kanban’ bord of een meer traditionele maar eenvoudige Gantt planning. Ideaal als je net gestart bent met Teams of je planningen nog bijhoudt in Excel.
Project for the web
icon project

Project Online – Projectmanagement

Mensen die meer details of ‘grip’ willen, zoals verschillende soorten afhankelijkheden, voortgang op programme en portfolioniveau, inzicht in de hoeveelheid werk (uren) of een stap willen maken op het gebied van resource- of portfoliomanagement, kunnen kiezen voor een Enterprise PPM tool zoals Project Online.
Project Online

Over JSR

Met Microsoft 365 helpen wij organisaties en mensen meer te halen uit een werkdag! Door slim in te zetten op nieuwe tools, verbeterde integraties en de eindgebruiker echt te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden zorgen wij ervoor dat organisaties slimmer, effectiever en veiliger (in control) kunnen samenwerken.

Grip op projecten met Microsoft Teams