Webinar
Datum
29-08-2019
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Steeds meer organisaties maken stappen met het implementeren van Project Online om grip te krijgen op individuele projecten en het totaal aan projecten binnen een programma of portfolio.

Door de inzet van Project Online leg je allerlei data vast. Data die je natuurlijk kunt gebruiken om voortgang te rapporten,  te analyseren of je als organisatie ook echt ontwikkeld, of om met de “board” strategische keuzes te kunnen maken. Doen we wel de projecten die horen bij onze strategie?

Project Online en Power BI

Met Power BI zet je die data om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Tijdens dit webinar vertelt Gert-Jan Waterlander, PPM consultant, je over hoe wij Power BI bij onze klanten inzetten om betere analyses en rapportages te maken. De combinatie van Project Online en Power BI zorgt ervoor dat de projectdata die je vastlegt op de juiste wijze wordt gepresenteerd. Data wordt daarmee echt omgezet in stuurinformatie. Wij helpen je graag verder om met Power BI te zorgen voor dat echte inzicht! Dit webinar mag je dan ook niet missen.

Hoe krijgen we met Power BI meer grip op projecten?