Webinar
Datum
18-04-2019
Tijd
10:00 - 11:45
Kosten
Gratis
Locatie
Zoetermeer

Uniforme en consistente communicatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Op 18 april a.s. om 10:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij kan zorgen voor communicatie in (huis)stijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen Office 365.

Consistente communicatie

Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen. Op vergelijkbare wijze is de corporate identity, ofwel de huisstijl, het visitekaartje van jouw organisatie.

Op 18 april om 10:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij op eenvoudige wijze kan zorgen voor communicatie in de juiste huisstijl door de hele organisatie heen en hoe je dit slimmer organiseert binnen de moderne werkplek van Office 365.

Steeds meer communicatie die je als organisatie voert, vindt digitaal plaats en het wordt dus steeds belangrijker om jouw collega’s te voorzien van goede ondersteuning. Communiceren in (huis)stijl wordt vaak als lastig, moeilijk en tijdrovend ervaren. Maar met Office 365 en Templafy brengen wij daar verandering in!

Wil jij op uniforme en consistente wijze communiceren?

JSR is al jaren de expert op het gebied van huisstijl en huisstijlautomatisering en met dit webinar laten wij je kennis maken met Templafy. De perfecte oplossing voor elke grotere organisatie, die optimaal gebruik wil maken van Office365!

Je huisstijl borgen en slimmer communiceren binnen Office 365