Webinar

Datum

31 jan 19

Tijd

11:00 - 11:45

Kosten

Gratis

Locatie

Zoetermeer

Uniforme en consistente communicatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Op 31 januari a.s. om 11:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij kan zorgen voor communicatie in (huis)stijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen Office 365.

Consistente communicatie

Voor iedere organisatie is communiceren in de juiste huisstijl een uitdaging. Het is onmogelijk om alle documenten en e-mails te controleren die door jouw collega’s worden verzonden. Het huisstijlhandboek is met zorg samengesteld, maar hoe borg je alle elementen? Consistent communiceren in alle uitingen is zeer belangrijk voor de uitstraling van de organisatie. iWRITER zou daarbij prima kunnen helpen.

“Kleren maken de man (of vrouw)” is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven regels van je beroep en bedrijf. Op vergelijkbare wijze is de corporate identity, ofwel de huisstijl, het visitekaartje van jouw organisatie.

Moderne werkomgeving

Waar denk je aan bij Office 365? Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud? Er is niets veranderd! Dat horen wij dus regelmatig. Deze overgang is veel meer dan alleen maar een technische verschuiving van de werkplek. Office 365 biedt je de mogelijkheid om een nieuwe manier van (samen)werken te realiseren, die vele malen prettiger en effectiever is. Met steeds meer tools die het (samen)werken ook echt leuker maken. Wij helpen je graag op weg!

Wil jij op uniforme en consistente wijze communiceren?

Meld je dan direct aan voor dit gratis webinar en krijg handige tips & tricks! Dit webinar wordt door ons verzorgd in nauwe samenwerking met iWRITER.

Datum: 31 januari 2019
Tijd: 11:00 – 11:45
Sprekers: Esther van Wijngaarden (iWRITER) en Margo van Gorp (JSR).

Je huisstijl borgen en slimmer communiceren binnen Office 365