Webinar
Datum
29-03-2019
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Zoetermeer

Op 29 maart a.s. organiseren wij weer een webinar. Tijdens dit webinar laten we je zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van Project- en Portfolio Management (PPM). Denk hierbij aan teams die Agile willen werken, strategische roadmaps, maar ook hoe je als organisatie daarbij ‘in control’ blijft. Met een aantal voorbeeld klantscenario’s laten we je zien hoe je dit voor jouw organisatie passend kunt maken.

Vanuit een PPM perspectief moeten de ‘nieuwe’ tools passend zijn voor ieder type project en organisatie. Het is inmiddels wel duidelijk dat er geen ’one size fits all’ oplossing is. De ene klant is geholpen met een gedetailleerde (waterval) planning, de andere wil met agile principes grip krijgen op het projectportfolio. En soms is een lijstje activiteiten méér dan voldoende om die eerste stap te zetten richting ‘in control’. JSR is al 15 jaar Microsoft Gold Partner en richt project- en portfoliomanagement processen bij klanten dan ook zo pragmatisch mogelijk in. Dit zorgt voor succesvolle implementaties met aandacht voor draagvlak en begrip voor de noodzaak van een verdere professionalisering binnen de organisatie.
Teams work the way they want, Executives get the results they need Visie van Microsoft op PPM
Tijdens dit webinar laten we je zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van de ‘Moderne Werkplek’ van Microsoft en zullen we een aantal klantscenario’s doorlopen.

Programma (10:00u – 10:45u)

  • Strategisch Portfolio Management; waarom en wat is het
  • Ontwikkelingen en uitdagingen met “Modern Work Management”
  • Welk aanpak voor welk type projectorganisatie:
    • Diverse klantscenario’s: Project Online, Azure DevOps & Office 365
    • Integratie van Agile teams binnen een centraal PMO
    • Management inzicht
  • Vragen & Afsluiting
Wil jij ook stappen zetten naar een meer succesvol projectportfolio, of zoek je naar middelen om jouw PMO optimaal te ondersteunen en wil je zien wat wij je kunnen bieden? Schrijf je dan nu direct in!  

Modern project- en portfoliomanagement met Office 365