Webinar
Datum
19-09-2019
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Op 19 september a.s om 10:00 laten wij je tijdens dit webinar zien, hoe jij op eenvoudige wijze kan zorgen voor communicatie in de juiste huisstijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen de moderne werkplek van Office 365. Tijdens dit webinar zullen we ons specifiek richten op de ondersteuning binnen Microsoft Word.

Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen. Op vergelijkbare wijze is de corporate identity, ofwel de huisstijl, het visitekaartje van jouw organisatie.

Digitale communicatie

Steeds meer communicatie die je als organisatie voert, vindt digitaal plaats en het wordt dus steeds belangrijker om jouw collega’s hierbij te voorzien van goede ondersteuning. Communiceren in huisstijl wordt vaak als lastig, moeilijk en tijdrovend ervaren. Maar met slimme oplossingen binnen Office 365 zorgen wij er voor dat dit makkelijker en prettiger wordt. JSR is al jaren de expert op het gebied van huisstijl en huisstijlautomatisering. We bieden de perfecte oplossing voor elke organisatie, die optimaal gebruik wil maken van Office 365! Dit webinar mag je niet missen!

Op eenvoudige wijze je huisstijl borgen binnen Microsoft Word