Kennissessie
Datum
22-01-2020
Tijd
18:15 - 21:00
Kosten
€0 - €25
Locatie
Schiedam
Verlopen

Tijdens de Nieuwjaarssessie van de BPUG op woensdag 22 januari 2020 zijn we te gast bij onze klant Klimaatgarant, onderdeel van Climate for Life (CFL Group) en zusterbedrijf van Itho Daalderop. Deze laatste kennen de meeste van ons wel van de ventilatiesystemen, boilers, cv-ketels en warmtepompen in ons huis.

De focus bij Climate for Life ligt op innovatie, gericht op een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat. Klimaatgarant is zo’n “innovatie”, die mede dankzij de steeds grotere focus op duurzaamheid, zijn eigen groei en succes nog maar amper kan bijbenen. Een succesverhaal met een uitdaging!

#vangaslos

Klimaatgarant behoort tot één van de pioniers in de duurzame woningbouw. Klimaatgarant zorgde al in een heel vroeg stadium voor klimaatsystemen voor energieneutrale woningen, lang voordat dit de norm was. Nog niet zo heel lang geleden was dit wellicht nog een niche, maar dit alles veranderde razendsnel door het klimaatakkoord en het initiatief #vangaslos. Daarnaast heeft de overheid inmiddels ook bepaald dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. 2050 lijkt nog ver weg, maar dat is het niet. Zeker niet als 7 miljoen huishoudens in die tijd van het aardgas af moeten!

  •  Hoe ziet het concept van Klimaatgarant eruit? Van losse producten naar een totaal concept.
  •  Hoe zorg je ervoor dat je blijft innoveren en voorop lopen?
  •  Hoe richt je een organisatie in die 400 projecten gelijktijdig uitvoert? En hoe stroomlijn je deze processen?
  • Hoe behoud je het overzicht binnen deze dynamische omgeving?
  • Welke rol speelt digitalisering en de “cloud” bij de propositie van Klimaatgarant.
Ronald Jense

Spreker

Je zult het vast wel begrijpen, dit is een interessante en lucratieve markt! Ronald Jense is nauw betrokken bij de spectaculaire groei, die Klimaatgarant de laatste jaren doormaakt en neemt ons mee in het avontuur van “Start-up” naar een succesvolle onderneming.

Programma

18:15 – 18:50 Ontvangst en eten van een broodje
18:50 – 19:00 Welkom en introductie
19:00 – 21:00 Diverse workshops
21:00 – 21:30 Afsluiting en borrel

Praktische informatie

Catering Broodjes met koffie en thee
Kosten Deelname is gratis voor BPUG leden, niet-leden betalen € 25,-
Locatie Admiraal de Ruyterstraat 2, 3115 HB Schiedam

Over de vloer bij: Klimaatgarant