Webinar
Datum
18-04-2019
Tijd
15:00 - 15:45
Kosten
Gratis
Locatie
Zoetermeer

Op 18 april (15:00-15:45) laten wij je in dit webinar niet alleen zien dat innovatie noodzakelijk is, maar ook hoe je de kennis en ideeën van al jouw collega’s kunt gebruiken om het innovatieproces te voeden. En dit door slim gebruik te maken van de moderne werkplek van Office 365.

Innovatie is essentieel om als organisatie te kunnen voortbestaan. Immers, stilstand is achteruitgang. Niet innoveren en alles bij het oude laten kan en zal leiden tot verlies van klanten, daling van motivatie van medewerkers, hogere kosten en dus lagere winst en uiteindelijk tot het einde van de organisatie.

Crowdsourcing: brandstof voor innovatie

Innovatie is pas doeltreffend als strategische doelstellingen vertaald worden naar de praktijk op de werkvloer. Betrokkenheid van de werkvloer is hierbij essentieel: niet alleen voor het resultaat, maar ook om een inhoudelijke bijdrage aan innovatie te leveren. Laat collega’s op de werkvloer meedenken hoe processen en producten verbeterd kunnen worden. Geef ze de kans om hun creativiteit toe te passen op de uitdagingen die de organisatie heeft en betrek ze vervolgens bij de verdere uitwerking en vraag hun mening over mogelijke oplossingen en voorstellen van collega’s. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen kan meedoen en benut je interne crowdsourcing als brandstof voor innovatie. Het goede nieuws is dat deze crowdsourcing snel gefaciliteerd kan worden. Zeker als Office 365 gebruikt wordt.

Wij introduceren edison365ideas

JSR introduceert tijdens dit webinar de Nederlandse versie van edison365ideas, de internationaal succesvolle oplossing voor idee management en innovatie. Datum: 18 april 2019 Tijd: 15:00 – 15:45 Sprekers: Rutger Jan van Schie, Gert-Jan Waterlander en Ruud Peltzer

Webinar Samenwerken aan innovatie: Hoe benut je de innovatiekracht?