Seminar
Datum
14-11-2019
Tijd
13:30 - 17:00
Kosten
Gratis
Verlopen

Op 14 november a.s. organiseren wij in samenwerking met Microsoft een ontzettend gaaf seminar over de toekomst van Microsoft Project. Ook laten we zien hoe je iedereen in de organisatie kunt betrekken bij het innovatie proces en de goede ideeën vervolgens verder kunt uitwerken.Toekomst Microsoft Project

Microsoft heeft recentelijk haar nieuwe visie op PPM aangekondigd met Microsoft Project. Een toekomstbeeld waarbij organisaties nog meer mogelijkheden krijgen om te werken zoals men graag wil. En nu kunnen we dan ook echt iets laten zien van deze toekomst! Steeds meer organisaties stappen over naar het Microsoft 365 platform en willen daarmee invulling geven aan de “moderne werkplek”; Altijd en overal, veilig kunnen werken, met gebruiksvriendelijke oplossingen. Wij helpen organisaties hun bestaande processen te optimaliseren en deze verder te ondersteunen met deze nieuwe mogelijkheden. Tijdens dit seminar laten wij zien hoe je binnen het Microsoft platform jouw huidige PPM processen kan ondersteunen, welke ontwikkelingen er aankomen en daarnaast delen Klimaatgarant en Kwintes hun ervaringen. Naast deze nieuwe ontwikkelingen demonstreren we ook edison365, dat volledig op basis van Microsoft technologie, een snelle uitrol mogelijk maakt van het ‘ideation’ en het PPM proces. Steeds meer organisaties willen graag deze ‘voorfase’ van projecten op een goede wijze borgen om als organisatie innovatiever te zijn en medewerkers nog meer te betrekken bij de strategische richting van de organisatie.

Agenda

13:30 – 13:45 Welkom & introductie
13:45 – 14:15 JSR | De nieuwe Microsoft Project; een enorme stap vooruit
14:15 – 15:00 Klimaatgarant | Ronald Jense | Van goed idee naar bijna 400 projecten, hoe krijg je grip?!
15:00 – 15:30 Pauze
15:30 – 16:15 edison365 | Ivan Lloyd, Chief Innovation Officer | Turning good ideas into great solutions
16:15 – 17:00 Kwintes | Sonja Brouwer | Voorspelbaarheid en vrijheid: innovaties en projecten beter georganiseerd
17:00 – 18:00 Borrel en netwerken

www.klimaatgarant.nl

Het doel: gemeenten en projectontwikkelaars helpen bij het realiseren van energieneutrale woningen en woonwijken, op zo’n manier dat het economisch rendabel is.

www.kwintes.nl

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Kwintes biedt hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te ontwikkelen.

Waarom je dit seminar niet mag missen

  • Je krijgt inzicht  in hoe het Microsoft platform jouw teams kan ondersteunen.
  • Je hoort de ervaringen van klanten en hoe je hun lessons learned direct zelf kan toepassen.
  • Het helpt je bij de beeldvorming van jouw gewenste moderne werkplek rond PPM en ideation.

Seminar: De toekomst van Microsoft Project