Webinar
Datum
11-06-2020
Tijd
12:00 - 12:45
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Wij helpen organisaties slimmer gebruik te maken van Microsoft 365. De mogelijkheden zijn al enorm, maar soms is er net iets meer nodig. Juist voor die gevallen werken wij samen met een aantal gerenommeerde partners die hiervoor specifieke oplossingen aanbieden.

Eén van deze partners is edison365. Onze Engelse vrienden hebben een krachtige suite ontwikkeld, die grip biedt op de gehele projectlevenscyclus, van idee tot aan de batenrealisatie:

Zij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van PPM processen bij grote, internationale organisaties. Een steeds terugkerend probleem daarbij was, hoe alle data uit meerdere bronnen veilig ontsloten kon worden en men hierop trendanalyses kon uitvoeren. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van edison365DataStore, een zeer schaalbaar datawarehouse voor data uit Project Online en SharePoint Online.

DataStore

DataStore

DataStore is een cloudoplossing, die gebouwd is op het Microsoft Azure platform. Juist in situaties waarbij complexe Project Online omgevingen in gebruik zijn, waar data security van groot belang is en actueel inzicht in het totale projectportfolio een vereiste is, kan DataStore de juiste oplossing bieden. Naast de meest actuele informatie biedt DataStore ook inzicht in historische data en wordt het daarmee mogelijk trendanalyses te doen.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan voor het webinar op donderdag 11 juni dat wij samen met edison365 organiseren. Het webinar is Engelstalig en wordt verzorgd door Ivan Lloyd en Paul Mather beiden werkzaam voor edison365.

Webinar: De kracht van historische data en trendanalyses