Webinar
Datum
5-03-2020
Tijd
10:00 - 10:45
Kosten
Gratis
Locatie
Webinar

Op 5 maart a.s. laten wij je in dit webinar niet alleen zien dat innovatie noodzakelijk is, maar ook hoe je de kennis en ideeën van al jouw collega’s kunt gebruiken om het innovatieproces een “boost” te geven!

Innovatie is essentieel om als organisatie te kunnen voortbestaan. Immers, stilstand is achteruitgang. Niet innoveren en alles bij het oude laten kan en zal leiden tot verlies van klanten, daling van motivatie van medewerkers, hogere kosten en dus ook lagere winst. Tijdens dit webinar laten wij zien hoe we “ideation” binnen jouw organisatie vormgeven en daarmee werken aan meer betrokken medewerkers, waardoor er als vanzelf innovatiekracht ontstaat.

edison365ideas

Op basis van een aantal implementaties van edison365ideas hebben wij een best practice ontwikkeld met daarbij een aantal lessons learned. Erg waardevol als jouw organisatie nu ook aan de slag wil om stappen te maken met innovatie. Het grote voordeel van deze oplossing voor idee & innovatiemanagement is dat deze volledig ontwikkeld is binnen het Office 365 platform, waardoor het naadloos past binnen het IT landschap.  

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Hoe zorgen we voor betrokken medewerkers binnen onze organisatie?
  • We willen graag ideeën ontvangen die passen bij onze strategie, is dat mogelijk?
  • Hoe kunnen we het voor medewerkers leuk maken en ze echt uitdagen?
  • We willen graag een aantal stagegates in het proces, is dat mogelijk?
  • Is er een mogelijkheid om ook stappen te zetten richting “Open Innovatie”?

Sprekers

Gert-Jan Waterlander
Business Consultant

Ruud Peltzer
Sales & Marketing Manager

Hoe ontketen je innovatiekracht bij je medewerkers?