Bij JSR zijn wij continu bezig met de moderne werkplek. Een werkplek die altijd en overal beschikbaar is en dus nu een belangrijke functie kan vervullen in de strijd tegen de ontwrichting door het Corona virus. 

De afgelopen dagen is onze vertrouwde wereld enorm opgeschud en toch proberen we zo goed als mogelijk de draad weer op te pakken. Scholen zijn bezig met huiswerkpakketten en online leeromgevingen, supermarkten proberen zo goed als mogelijk de schappen gevuld te houden, restaurants bezorgen hun maaltijden gratis thuis en sportverenigingen zorgen ervoor dat kinderen met youtube filmpjes hun conditie op peil kunnen houden.  

Dit alles zorgt wel voor een enorm gevoel van samenhorigheid in deze onzekere tijd. Daarnaast zijn wij ontzettend trots zijn op alle mensen die zich inzetten om deze crisis zo goed als mogelijk in te perken en het effect op ons dagelijks leven zo beperkt mogelijk te houden. 

Wij, als team JSR, waren al gewend om veel via Teams te organiseren, maar zijn de afgelopen dagen volledig overgegaan naar 100% digitale dienstverlening. 

Gesprekken

Salesgesprekken kunnen wij verzorgen via de chat, telefoon, een Teams sessie en online demo’s. 

Configuratie

Configuratie, optimalisatie en onderhoud aan systemen kunnen wij eenvoudig en veilig op afstand verzorgen. 

workshops en consultancy

Onze workshops en consultancy kunnen wij via Teams invullen. In beginsel is het even onwennig maar we zien snel dat de sessies efficiënt en effectief worden en er zitten ook een flink aantal voordelen aan. Denk maar aan reistijd, meerdere locaties tegelijk kunnen bedienen, en het opnemen van de sessie. 

Training

We geven nu veel trainingen rondom het vergaderen en het verzorgen van Live Meetings binnen Teams. Deze opties bieden heel veel kansen om toch te blijven leren en te ontwikkelen, kennis te delen en te vergaderen. Daarmee kunnen we toch zorgen dat belangrijke samenkomsten door kunnen gaan.

Als collega’s houden we elkaar dagelijks op de hoogte van onze werkzaamheden via Teams en daarbij gaat het natuurlijk nu ook veel over Corona en hoe de kinderen en de familie met deze situatie omgaan. Het geeft ons een nog sterker gevoel een team te zijn! 

Uit de laatste berichten lijkt het er toch op dat het Corona virus er voor langere tijd is en wij dus onze dienstverlening op deze wijze moeten blijven invullen. Bij JSR is er een uitspraak die iedere keer weer helpt om dingen te relativeren; “Het is wat het is” en dus zetten wij er samen met onze klanten onze “digitale” schouders onder.  

Wij helpen jou ook graag verder! 

Op dit moment wellicht iets digitaler dan ons perse lief is, maar met enorm veel passie en kennis. 

Zorg goed voor elkaar!