Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde, als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen. Op vergelijkbare wijze is de corporate identity, ofwel de huisstijl, het visitekaartje van jullie organisatie.

Op 19 september jl. hebben onze collega’s Margo van Gorp en Ruud Peltzer laten zien, hoe jij op eenvoudige wijze kan zorgen voor communicatie in de juiste huisstijl en hoe je dit slimmer organiseert binnen de moderne werkplek van Office 365. 

Office 365; de moderne werkplek, maar realiseren we de echte benefits al?

Ruud heeft de deelnemers eerst meegenomen naar de moderne digitale werkplek die Microsoft met Office 365 biedt. Een werkplek die bij steeds meer organisaties de standaard is, maar waarvan de echte ‘benefits’ nog niet altijd gerealiseerd worden. Er is veel meer mogelijk dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook in de “cloud”. Je kunt je dagelijks werk echt anders en beter ondersteunen, maar dat moet je dan wel eerst zelf zien en ervaren.

Communiceren in huisstijl is lastig

Vervolgens heeft Margo laten zien hoe wij klanten ondersteunen bij het realiseren van de ‘juiste’ huisstijl. Te denken valt aan een re-design van de huisstijl, het maken van de gewenste Office sjablonen en uiteindelijk het inrichten van specifieke tooling voor een verder stap in distributie en automatisering.

Webinar: Op eenvoudige wijze je huisstijl borgen binnen Microsoft Word

Communiceren in huisstijl wordt vaak als lastig, moeilijk en tijdrovend ervaren. Maar met slimme oplossingen zoals DOC365, eFormity en Templafy zorgen wij er voor dat dit makkelijker en prettiger wordt, zodat dit als vanzelf wordt gedaan.

Tijdens dit webinar liet Margo zien hoe we dit binnen Word kunnen ondersteunen met de tool eFormity.

In een vorig webinar hebben we laten zien hoe dit binnen Templafy gebeurt: terugkijken