Juist nu is innovatie van groot belang. Maar juist nu is samenwerken rond innovatie erg lastig. Hoe kan dan toch een stap gemaakt worden in innovatie, volledig op afstand van elkaar? Wij zetten daar bijvoorbeeld edison365ideas, Microsoft 365 en onze 100% digitale dienstverlening bij in. 

edison365ideas 

edison365ideas wordt gebruikt om ideeën te verzamelen en te selecteren. De mooie, aanpasbare vormgeving en mogelijkheden op het gebied van gamification moedigen alle medewerkers van een organisatie aan om mee te denken en discussiëren. Door echt te luisteren naar wat er speelt zorg je voor extra betrokkenheid en komen de beste ideeën boven! Ik vertel er meer over in de onderstaande video.

Goed om te weten: in deze tijd van crisis heeft edison365 speciale aanbiedingen om bijvoorbeeld goede doelen en het onderwijs nog beter van dienst te zijn. 

Microsoft 365 

Microsoft 365 biedt apps en services om de geselecteerde innovatie ideeën mee te realiseren. Chatten, vergaderen, samenwerken aan bestanden, notities uitwisselen, takenlijsten bijhouden en meer. Vaak met Microsoft Teams als geweldig startpunt voor die digitale samenwerking. Ik vertel er meer over in de onderstaande video.

Is er sprake van het samenstellen en opleveren van een heel portfolio aan innovaties? Dan kan bijvoorbeeld ook edison365businesscaseedison365projectsProject for the web of Project Online ingeschakeld worden. 

100% digitale dienstverlening 

Het selecteren van de juiste combinatie van apps en services, het configureren en integreren ervan, het geven van training en ondersteuning bij het eerste gebruik: dat is waar JSR sterk in is en waar we graag bij helpen. Dat doen we nu 100% digitaal, van intake tot en met evaluatie. 

Vragen?

Ik vertel er graag meer over.   Neem gerust contact op voor een ‘digitale kop koffie’ en een gesprek over de mogelijkheden. 

Gert-Jan Waterlander

Business Consultant

We helpen je graag verder