Op 29 januari a.s. organiseren wij voor de IPMA PMO community een sessie op ons hoofdkantoor in Zoetermeer. Het thema is deze keer “Portfolio- en resourcemanagement met Office 365”.

IPMA leeft en de PMO community brengt betere projecten voor een betere wereld! Wij zijn overtuigd van het verbindend belang van PMO. Met passie en toewijding ontwikkelen wij het PMO door!

Deze keer staan er twee onderwerpen op de agenda:

Project- en portfoliomanagement met Office 365

Een overzicht en demonstratie van de mogelijkheden van bijvoorbeeld Planner, Project for the Web, Project Online en Microsoft Teams door onze collega Gert-Jan Waterlander. Gert-Jan helpt organisaties uit uiteenlopende sectoren Office 365 in te zetten voor project- en portfoliomanagement.

Uitdagingen bij, en oplossingen voor, resourcemanagement

Naast het delen van uitdagingen en oplossingen bij de organisaties van deelnemers zal Rutger Jan van Schie een presentatie verzorgen rond dit thema. Rutger Jan helpt organisaties Office 365 in te zetten voor resourcemanagement. Hij zal zijn ruime kennis en ervaring op dit gebied met ons delen aan de hand van enkele praktijkcases.

Meedoen met deze kennisgroep PMO?

Aanmelden en aansluiten bij deze community kan via secretariaat@ipma.nl. Meer weten over wat IPMA nog meer doet, kijk eens op hun website.

Datum: 29 januari van 14:00-18:00
Locatie: JSR, Bleiswijkseweg 43, 2712 PB Zoetermeer
Kosten: Gratis deelname