Hoe mooi kan een week beginnen?
Microsoft heeft JSR ook voor 2019 benoemd tot Gold Partner. Natuurlijk zijn wij hier niet uniek in. Wel uniek is het feit dat we al 15 jaar op rij Gold Partner zijn op het gebied van project- en portfoliomanagement (PPM). En vanaf dit jaar ook voor Cloud Productivity!


Wij zijn erg dankbaar voor deze erkenning, maar bovenal trots op ons team en de vele klanten waarmee wij al jarenlang mogen samenwerken. Om deze ‘Gold’ status te verkrijgen en vooral te behouden, zijn wij dag in, dag uit met ons vakgebied en onze klanten bezig

Microsoft toetst ons elk jaar weer op de volgende criteria:

  • Hanteer je een bewezen implementatie aanpak, waardoor je klanten snel op weg helpt?
  • Zijn de klanten tevreden en willen ze dit ook daadwerkelijk uitspreken?
  • Zijn de consultants op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Microsoft platform, maar ook van het PPM vakgebied. En zijn ze gecertificeerd op het gebied van SharePoint en Project Online.

Kom vooral luisteren naar de echte praktijkverhalen van Eqraft, Vekoma Rides en Mpac op 27 november a.s. en laat je overtuigen!

Professionaliseren van project- en portfoliomanagement

Ook voor het professionaliseren van project- en portfoliomanagement processen ben je bij  ons aan het juiste adres. Onze consultants zijn allemaal PPM experts en of het nu om traditionele, Agile of hybride omgevingen gaat, wij helpen je echt verder!

Wij begeleiden organisaties bij het inrichten van (Enterprise) PMO’s, het introduceren van project- en portfoliomanagement, het opzetten van benefit management en zijn experts op het gebied van verandermanagement. Daarnaast weten wij uit eigen praktijk en ervaring wat werkt, maar ook wat juist niet werkt.

JSR is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van de professionalisering van project-, programma- en portfoliomanagement in combinatie met Office 365 en Project Online.

‘Gold’ voor Cloud Productivity: communiceren in (huis)stijl!

Veel partijen kunnen je helpen met Office 365. JSR voegt hier iets unieks aan toe. Samen met onze partner Templafy borgen wij de huisstijl ,ofwel ‘corporate identity‘, binnen jouw Office 365 omgeving. Of het nu gaat om e-mails, e-mail handtekeningen, presentaties, excel werkbladen , rapporten, offertes of andere zakelijke documentatie: wij zorgen er voor dat alle communicatie volgens de gewenste richtlijnen verloopt, ongeacht of dit via een computer, een tablet of mobieltje verloopt.

Voor vragen of een specifieke uitdaging kun je altijd even contact met ons opnemen via 079-7998000 of info@jsr.nl