Microsoft heeft JSR wederom benoemd tot Gold Partner. Voor de 17e keer op rij voor project- en portfoliomanagement (PPM) en door onze enorme groei aan diensten rond Microsoft 365 nu dus ook voor Cloud Productivity!

Prachtige erkenning voor ons team van gedreven, enthousiaste consultants, maar bovenal ook dankbaar voor het vertrouwen van al onze trouwe klanten!

Om deze ‘Gold’ status te verkrijgen en vooral te behouden, zijn wij dag in, dag uit met ons vakgebied en onze klanten bezig. Hierdoor blijven wij onszelf ontwikkelen, zien wij waar onze klanten heen willen en kunnen wij best practices delen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een echte Microsoft 365 specialist met daarbij specifieke aandacht op de volgende thema’s:

Onze thema’s 

Samenwerken aan innovatie

Betere samenwerking met een groot aantal bekende applicaties

Communiceren in (huis)stijl

Laten we er voor zorgen dat jouw eerste indruk meteen de juiste is

Portfolio- & Project Management

Grip op projecten en capaciteit

Slimmer werken met Microsoft 365

Microsoft 365 als platform om samenwerking optimaal te benutten

Uniek

Wat ons als JSR uniek maakt is dat wij naast het inrichten en ondersteunen van de moderne werkplek met Microsoft 365, organisaties helpen om innovatie op de kaart te zetten, meer grip en inzicht te krijgen op de projectportfolio en dat we dit alles ook nog eens in huisstijl kunnen opleveren, zodat mensen met nog meer enthousiasme meegaan in een andere manier van werken.

Vragen?

Voor vragen of een specifieke uitdaging kun je altijd even contact met ons opnemen.

We helpen je graag verder