Microsoft timmert hard aan de weg met de ‘Modern Workplace’. Een omgeving waarin je makkelijker en slimmer met elkaar kan samenwerken, gebruikmakend van elk denkbaar device. In onze dagelijkse praktijk zien wij steeds meer organisaties overstappen naar Office 365 en Project Online. Vrijwel iedereen worstelt met de vraag hoe dit succesvol uit te rollen. Er is zoveel mogelijk!

9 januari a.s. geven wij – op verzoek van Microsoft – inzicht in deze moderne omgeving en dan specifiek gericht op project- en portfoliomanagement. In een interactieve sessie laten wij zien hoe je verschillende soorten projectorganisatie kunt ondersteunen. hoe zowel strategisch als operationeel de juiste ondersteuning geboden kan worden en wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Een aantal vragen, die we zullen beantwoorden:

  • Hoe kunnen we onze roadmaps (o.a. producten, technologie, value) inzichtelijk maken?
  • We werken met Agile teams en merken dat we grip op het totaal missen. Hoe kunnen we inzicht krijgen in alle projecten en changes, die er lopen?
  • Hoe kunnen we op elk niveau van projectvolwassenheid ondersteuning bieden en zorgen voor een totaal portfolio overzicht?
  • Hoe kunnen we projecten ondersteunen in een hybride projectorganisatie?

Deze sessie neemt je mee op reis en laat je zien hoe je dit voor jouw organisatie voor elkaar kunt krijgen. De sessie is interessant voor iedereen die werkzaam is binnen het PPM vakgebied en die wil zien wat Microsoft kan bieden op het gebied van project- en portfoliomanagement en resourcemanagement in een hybride projectorganisatie.

BPUG

De Best Practice User Group Nederland (BPUG) is het meest inspirerende netwerk voor professionals en geïnteresseerden op het gebied van PPM. De BPUG start het nieuwe jaar altijd traditioneel met een Nieuwjaarssessie en die wordt deze keer op het vernieuwde hoofdkantoor van Microsoft Nederland georganiseerd.

Naast de sessie van onze collega Ruud Peltzer, verzorgt de beste spreker van het BPUG Seminar 2018, Kjell van der Giessen, een sessie en kunt u deelnemen aan een rondleiding door het Microsoft kantoor en zien hoe de nieuwe toekomst daar al is vormgegeven.

Meer informatie en inschrijven voor dit seminar kan op de site van de BPUG, dé vakvereniging voor professionals in het PPM vakgebied: www.bpug.nl