We zijn ontzettend trots en blij om jullie te mogen vertellen dat we met JSR een nieuwe stap hebben gezet naar een nog mooiere toekomst, waardoor we nog meer organisaties kunnen gaan ondersteunen bij het slimmer (samen)werken in de Microsoft cloud. 

Met de vooruitzichten van een heerlijke zomer is dit dan ook een mooi moment om deze enorme en mooie stap voor JSR wereldkundig te maken. JSR is toegetreden tot de Arcus IT groep en hierdoor zijn er per direct ruim drieduizend potentiële klanten bijgekomen, die op dit moment of in de nabije toekomst ondersteuning kunnen gebruiken bij de adoptie van Microsoft 365 en het slimmer samenwerken (in projecten).  

Een geweldige kans voor de verdere groei van JSR en onze producten en diensten. Voor Arcus IT ook een direct inzetbare win, omdat haar klanten slimmer kunnen gaan (samen)werken met hulp van de kennis en ervaring van JSR.

Over Arcus IT Group   

Arcus IT is een leidende speler in de Nederlandse markt met ruim drieduizend klanten in meerdere sectoren. Denk hierbij aan vakgebieden als accountancy, gezondheidszorg, cultuur en MKB. Arcus IT beschikt over een breed product- en dienstenportfolio, waaronder online werkplekken, managed services, IT-security, AFAS en Dynamics 365 specialisten. 

Over JSR  

De afgelopen jaren hebben wij met JSR grote stappen gezet om onze klanten optimaal te ondersteunen bij de inzet van het Microsoft 365 platform voor het slimmer (samen)werken en het managen van hun projecten.  

Deze mooie projecten en enthousiaste klanten zorgden ook voor de wens binnen ons team om verder te groeien. Een wens die zeker uitdagingen kent omdat je maar een ‘kleine’ speler bent. Dus om een stap te zetten, was het toch vrij snel duidelijk dat we moesten aanhaken bij een grotere IT partij. In Arcus IT is die partij, na de nodige goede gesprekken, dan ook gevonden. 

Samen met het management van Arcus IT blijven Margo van Gorp en Ruud Peltzer verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Lex van Zonneveld, algemeen directeur, verlaat JSR en zal binnen Arcus IT een rol gaan spelen bij het verder uitbouwen van de organisatie. 

We kijken de toekomst met veel plezier tegemoet, bedanken al onze klanten voor het gestelde vertrouwen en kunnen je binnenkort nog meer bieden op de reis naar de volledig digitale werkplek. 

Mochten er vragen zijn dan kun je ons altijd bereiken: 

Ruud Peltzer
rpeltzer@jsr.nl
06-36452946

Margo van Gorp
mvangorp@jsr.nl
06-14992488

Lees hier het officiële persbericht: Microsoft 365 specialist JSR sluit zich aan bij Arcus IT