Vandaag hebben Johannes Braams, voorzitter van de BPUG en Lex van Zonneveld onze samenwerking bekrachtigd met het formeel ondertekenen van het sponsorcontract, waarmee JSR in elk geval tot eind 2021 officieel hoofdsponsor is van de Best Practice User Group Nederland.

Al een aantal jaren is JSR nauw betrokken bij de Best Practice User Group Nederland, de vereniging voor iedereen die actief is in projecten, programma’s en portfolio’s en daarmee dagelijks bezig is met “veranderen” en dus change management. Om deze samenwerking verder aan te halen en om als JSR te laten zien dat we ook wat terug doen voor de community hebben wij dan ook besloten vanaf dit jaar hoofdsponsor te worden.

Dit jaar kwam er de vraag of wij de BPUG konden ondersteunen met de belangrijkste taak van de vereniging; kennis delen. Corona bracht deze taak ernstig in gevaar, geen fysieke kennissessies en dus ook geen ruimte om te netwerken. Hoe kunnen we dan toch onze leden bereiken en ze verbonden houden?!

Kennissessies en interactieve workshops

Door het organiseren en faciliteren van diverse kennissessies en interactieve workshops rond thema’s zoals; Samenwerken door het scherm heen, nieuwe methodieken en tools zoals WISP en Teams, het Agile werken en diverse boek ’presentaties’ hebben we daar een nieuwe invulling aan weten te geven. Daarbij hebben we beide geconstateerd dat deze moderne manier werkt; we krijgen veel nieuwe deelnemers, de sessies worden erg goed bezocht en gewaardeerd, en deelnemers reageren ontzettend enthousiast!

Daarbij werden onze experts ingezet voor de ondersteuning bij de inzet van Microsoft Teams en Live Events en zo hebben we met elkaar de afgelopen maanden mooie resultaten weten te behalen, die we nu dus structureel willen voortzetten…

Met daarbij uiteraard de wens om ook weer snel, maar wel veilig, fysieke events te organiseren. Op 28 juli is het contract getekend tussen de directeur Lex van Zonneveld en de voorzitter van de BPUG Johannes Braams.