Op 29 maart organiseerde wij weer een webinar. Tijdens dit webinar hebben we laten zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van Project- en Portfolio Management (PPM).

Denk hierbij aan teams die Agile willen werken, strategische roadmaps, maar ook hoe je als organisatie daarbij ‘in control’ blijft. Met een aantal voorbeeld klantscenario’s hebben we kunnen zien hoe je dit voor jouw organisatie passend kunt maken.

Vanuit een PPM perspectief moeten de ‘nieuwe’ tools passend zijn voor ieder type project en organisatie. Het is inmiddels wel duidelijk dat er geen ’one size fits all’ oplossing is.

De ene klant is geholpen met een gedetailleerde (waterval) planning, de andere wil met agile principes grip krijgen op het projectportfolio. En soms is een lijstje activiteiten méér dan voldoende om die eerste stap te zetten richting ‘in control’.

JSR is al 15 jaar Microsoft Gold Partner. Wij richt project- en portfoliomanagement processen bij klanten dan ook zo pragmatisch mogelijk in. Dit zorgt voor succesvolle implementaties met aandacht voor draagvlak en begrip voor de verdere professionalisering binnen de organisatie.