De 19e keer op rij een Microsoft Gold Partner status bereiken, geeft aan dat je veel kennis in huis hebt, maar zeker ook dat heel veel organisaties je, na al die jaren, als betrouwbare partner zien.

‘We lopen al heel wat jaren mee in dit speelveld, en daar zijn we dan ook enorm trots op’, zegt Lex van Zonneveld met een grote glimlach. ‘De afgelopen jaren zijn we ons steeds meer gaan richten op onze unieke propositie ‘Slimmer samenwerken in projecten’. Iets wat al in 2017 is ingezet met het aantrekken van Ruud als Sales en Marketing Manager. In de afgelopen jaren zijn we steeds grotere organisaties gaan ondersteunen bij de implementatie van Microsoft 365 om slimmer samen te werken. En steeds vaker worden wij gevraagd om te zorgen voor échte adoptie door de eindgebruikers van nieuwe processen, inclusief de bijbehorende tooling.’ 

Margo & Ruud

Om de groei ambities van onze organisatie waar te kunnen maken hebben we gekozen om de verantwoordelijkheid hiervoor te beleggen bij een nieuw directieteam bestaande uit Margo en Ruud. Uiteraard blijft Lex van Zonneveld betrokken bij JSR, maar wel in een andere, meer ondersteunende rol. 

Margo en Ruud hebben de afgelopen jaren al veel met elkaar samengewerkt en zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

‘We hebben inmiddels een geweldig team, dat staat voor onze belofte om klanten echt op weg te helpen en we zien daarbij een alsmaar groeiende markt die vraagt om efficiëntere processen en verdere digitalisering’ legt Margo van Gorp uit. 

Ruud sluit zich hierbij aan en zegt:  

‘We gaan een mooie toekomst tegemoet en hopen nog veel tevreden klanten aan ons klantenbestand te mogen toevoegen’. 

Margo van Gorp en Ruud Peltzer vormen sinds begin 2023 het directieteam van JSR.