Modern project- en portfoliomanagement met Office 365

15 maart 2019 - Nieuws

Op 29 maart a.s. organiseren wij weer een interessant webinar. Tijdens dit webinar laten we je zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van de ‘Moderne Werkplek’ van Microsoft en zullen we een aantal klantscenario's rondom PPM doorlopen.

Vanuit een PPM perspectief moeten de ‘nieuwe’ tools passend zijn voor ieder type project en organisatie. Het is inmiddels wel duidelijk dat er geen ’one size fits all’ oplossing is.

De ene klant is geholpen met een gedetailleerde (waterval) planning, de andere wil met agile principes grip krijgen op het projectportfolio. En soms is een lijstje activiteiten méér dan voldoende om die eerste stap te zetten richting ‘in control’.

JSR is al 15 jaar Microsoft Gold Partner en richt project- en portfoliomanagement processen bij klanten dan ook zo pragmatisch mogelijk in. Dit zorgt voor succesvolle implementaties met aandacht voor draagvlak en begrip voor de noodzaak van een verdere professionalisering binnen de organisatie.

“Teams work the way they want, Executives get the results they need”

Visie van Microsoft op PPM

Tijdens dit webinar laten we je zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van de ‘Moderne Werkplek’ van Microsoft en zullen we een aantal klantscenario's doorlopen.

Programma (10:00u - 10:45u)

  • Strategisch Portfolio Management; waarom en wat is het
  • Ontwikkelingen en uitdagingen met “Modern Work Management”
  • Welk aanpak kies je voor welk type organisatie
  • Work smarter: Klantscenario’s op basis van Office 365 & Project Online
  • Keep Control: Management inzicht & integratie van Agile teams
  • Vragen & Afsluiting

Direct inschrijven?

Wil jij ook stappen zetten naar een meer succesvol projectportfolio, of zoek je naar middelen om jouw PMO optimaal te ondersteunen en wil je zien wat wij je kunnen bieden?

Schrijf je dan nu direct in!