Benefit Management; op weg naar meer projectsucces!

14 januari 2019 - Nieuws

Op 28 januari 2019 organiseren wij wederom de succesvolle workshop "Benefit Management". Na de workshop kun je benefit management voor je eigen organisatie vorm geven, zodat jouw organisatie daarna in staat is om te sturen op projectsucces.

Aandacht groeit

We zien binnen het vakgebied project- en portfoliomanagement (PPM) een groeiende aandacht voor benefit management of, in goed Nederlands batenmanagement. De invulling van batenmanagement is voor de meeste organisaties echter nog een zoektocht. In deze workshop helpen wij je op weg om batenmanagement daadwerkelijk vorm te geven, zodat een organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Inhoud

Voor het samenstellen van de workshop is gebruik gemaakt van bestaande theorieën, technieken en jarenlange ervaring. Soms hebben we deze ‘afgepeld’ of gecombineerd zodat het simpel en toepasbaar wordt. Bewust spreken wij over een workshop en niet over een training of masterclass. Hoewel er een deel theorie in voorkomt die extra kennis oplevert, vinden wij het belangrijker dat er daadwerkelijk een verandering met een blijvend effect plaatsvindt. Dat betekent dat we zoveel mogelijk insteken op praktische en voor jullie werkbare oplossingen en technieken.

Voor wie 

Deze workshop is uitermate geschikt voor portfoliomanagers, project controllers, business controllers, PMO’ers, opdrachtgevers en verandermanagers. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer men al overtuigd is van het feit dat er iets moet gebeuren aan het sturen op batenrealisatie, maar men nog niet goed weet wat en hoe. 

Datum, locatie en kosten

Datum: 28 januari 2019, 9:30 – 17:00 
Locatie: Dutch Innovation Park te Zoetermeer
Kosten: € 495,- inclusief lunch en materiaal. Exclusief BTW.

Inschrijven

Indien je interesse hebt in deze workshop kun je contact met ons opnemen via: 079-7998000 of via info@jsr.nl

Gerelateerde pagina's

Update: wat kan er allemaal met Project Online?

Project Online is de oplossing voor (Enterprise) project- & portfoliomanagement. Een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing om elke uitdaging in de projectorganisatie aan te kunnen. Regelmatig komt Microsoft met een update qua functionaliteiten en die hebben wij in deze update verwerkt.

Bekijk pagina

Plaats baten in hart van de projectbesturing

Internationale onderzoeken tonen aan dat 60-80% van de projecten niet of onvoldoende in staat zijn om de gewenste baten te realiseren. De mate van batenrealisatie bepaalt de mate van projectsucces. Lees deze Whitepaper voor meer inzicht!

Bekijk pagina