JSR verzorgt samen met Eqraft presentatie op IPMA Jaarcongres 2018

5 oktober 2018 - Nieuws

Op 1 november a.s. vindt de 33e editie van het IPMA Jaarcongres plaats. Dit keer is het thema "Betere Projecten voor een Betere Wereld". JSR is als expert op het gebied van project- en portfoliomanagement uitgenodigd een sessie te verzorgen. Samen met onze klant Eqraft laten we zien hoe zij de wereld een klein beetje beter maken.

Eqraft: Building the Factory of the Future together

Eqraft ontwerpt, bouwt en onderhoudt al bijna 35 jaar wereldwijd innovatieve technieken voor verwerking en verpakking van o.a. uien en aardappelen. De afgelopen jaren is Eqraft ontzettend hard gegroeid door op het juiste moment in te springen op de steeds hogere eisen, die retailers, producenten en ondernemers in de voedselindustrie stellen. In de huidige, zeer competitieve markt is innovatie essentieel om een rol van betekenis te (blijven) spelen.

Eqraft is voorloper op het gebied van ‘Industry 4.0’. Je kunt verwerking en verpakking niet meer zien als een aaneenschakeling van losse componenten. Eqraft realiseert oplossingen, waarbij de verschillende machines in de productieketen met elkaar communiceren. Met als uiteindelijk doel: het verhogen van prestaties, efficiency en continuïteit van het verwerkingsproces.

Voor het team van Eqraft een enorme uitdaging. De projecten zijn vele malen groter, er wordt met veel partners samengewerkt en nieuwe innovatieve technieken worden toegepast, die zich nog maar net bewezen hebben. Er wordt dus veel van het team gevraagd! JSR is vervolgens gevraagd om te helpen de projectorganisatie verder te professionaliseren.

Tijdens deze sessie laten Marcel Mulder, Manager Projecten & Engineering, en Ruud Peltzer (JSR) zien hoe Project Online en Office 365 kunnen helpen om slimmer samen te werken en meer ‘in control’ te zijn. Daarnaast geven wij u de laatste ontwikkelingen op het gebied van de moderne werkplek voor teams en projecten, zoals gepresenteerd op Microsoft Ignite 2018.

Meer informatie

Voor meer informatie over het IPMA Jaarcongres ga je naar de site: www.ipmajaarcongres.nl

Gerelateerde pagina's

Eqraft: Bouwen aan de Fabriek van de Toekomst

Eqraft is specialist op het gebied van advies, ingenieursdiensten en machines voor sortering, verwerking en verpakking van bulkproducten. De spectaculaire groei in de afgelopen jaren, waarbij steeds complexere projecten gerealiseerd worden, is reden voor Eqraft om het projectmanagement binnen de organisatie verder te professionaliseren.

Bekijk pagina

The future of PPM - Microsoft Ignite 2018

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. Download hier onze meest recente presentatie.

Bekijk pagina