Op de hoogte blijven van de laatste PPM ontwikkelingen? Kom naar BPUG 2018

18 april 2018 - Nieuws

Ook dit jaar zijn wij Hoofdsponsor van het BPUG Seminar 2018. Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland en vindt plaats op 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor onze klanten hebben wij een aantal vrijkaarten (t.w.v. 175,-) beschikbaar, maar op = op!

Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland en vindt plaats op 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Een mooie gelegenheid voor ons om te laten zien hoe wij onze klanten ondersteunen bij het verder professionaliseren van project-, programma- en portfoliomanagement met Project Online en Office 365. 

Over BPUG 2018: People, Plan it, Profit

Op dinsdag 5 juni 2018 organiseert de Best Practice User Group (BPUG) zijn jaarlijkse seminar. Dit jaar alweer voor de 21e keer! 

People, Planet, Profit (ook wel de drie P's) is een term uit de duurzame ontwikkeling. Het staat voor de drie elementen People (mensen), Planet (milieu) en Profit (baten) die op harmonieuze wijze gecombineerd moeten worden. Deze drie P's zijn door veel ondernemingen geadopteerd als richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen bij aan het streven naar een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Programma BPUG 2018Het programma van deze unieke dag kunt u hier vinden.

Interesse om aan dit unieke event deel te nemen? 

Als hoofdsponsor hebben wij een aantal vrijkaarten (t.w.v. 175,-) beschikbaar om weg te geven aan onze klanten. Mocht u interesse hebben, neem dan even contact met ons op. We hebben maar een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar dus op = op!

Meer weten over BPUG 2018? Kijk dan even op www.bpugseminar.nl  

Gerelateerde pagina's

Webinar 31 mei: Waar zijn mijn resources?

Veel van onze klanten gaan aan de slag met Project Online om meer grip te krijgen op de projecten en de daarbij benodigde resources. Op donderdag 31 mei organiseren wij om 10 uur een webinar rond het topic resourcemanagement. Tijdens dit webinar zullen wij praktische handvatten aanreiken voor effectief resourcemanagement.

Bekijk pagina

Opleidingen

JSR biedt opleidingen in vrijwel alle Office 365 en Project Online toepassingen om de persoonlijke effectiviteit van medewerkers verder te ontwikkelen.

Bekijk pagina