Nieuws

25 juni 2018 - Nieuws

Bekijk hier het webinar "Samenwerken in stijl" van 20 juni jl.

In dit webinar laten Tim Odenkirchen van Templafy en Ruud Peltzer zien hoe je met Office 365 Teams en Templafy perfect kunt samenwerken met behoud van de corporate identity.

Verder lezen
6 juni 2018 - Nieuws

To flow or to workflow. That's the question!

Een jaar geleden werd Microsoft Flow geïntroduceerd als de meest intuïtieve manier om bedrijfsprocessen met een werkstroom te automatiseren. En ook al zijn werkstromen in SharePoint in een aantal gevallen nog niet te vervangen door Microsoft Flow, door het rappe tempo waarmee nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, zal dit mogelijk niet lang meer duren.

Verder lezen
25 mei 2018 - Nieuws

Corporate identity & Marketing: de e-mail handtekening werkt!

Binnen jouw organisatie worden honderden, zo niet duizenden e-mailberichten per dag gemaakt en verzonden. Uiteraard wil de organisatie dat deze berichtgeving voldoet aan de vastgestelde communicatie richtlijnen. Maar denk ook eens aan de marketingkracht, die deze communicatiestroom toevoegt aan de reguliere e-mail marketingcampagnes.

Verder lezen
22 mei 2018 - Nieuws

Webinar 20 juni a.s. Samenwerken in Stijl

Samenwerken in stijl! Microsoft Office 365 is bij uitstek het platform om samenwerking te faciliteren. Niet alleen binnen jouw organisatie, maar zeker ook met klanten en partners. Teams en Office bieden flexibiliteit binnen de bewezen, veilige en vertrouwde Microsoft Office 365 Cloud omgeving Hoe mooi is het als deze samenwerking ook nog eens 'in stijl' gebeurt?

Verder lezen
20 april 2018 - Nieuws

Webinar 31 mei: Waar zijn mijn resources?

Veel van onze klanten gaan aan de slag met Project Online om meer grip te krijgen op de projecten en de daarbij benodigde resources. Op donderdag 31 mei organiseren wij om 10 uur een webinar rond het topic resourcemanagement. Tijdens dit webinar zullen wij praktische handvatten aanreiken voor effectief resourcemanagement.

Verder lezen
18 april 2018 - Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste PPM ontwikkelingen? Kom naar BPUG 2018

Ook dit jaar zijn wij sponsor van BPUG 2018. Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland en vindt plaats op 5 juni a.s.. Voor onze klanten hebben wij een aantal vrijkaarten (t.w.v. 175,-) beschikbaar, maar op = op!

Verder lezen
9 april 2018 - Nieuws

JSR bereikbaar op nieuw nummer 079 799 8000

Om efficiënt en makkelijker samen te werken op kantoor, thuis en onderweg is JSR volledig overgestapt op Skype for Business. Hiermee zijn onze mensen nog beter bereikbaar voor klanten en collega's. Dit zorgt er wel voor dat ons kantoornummer per direct is gewijzigd.

Verder lezen
27 maart 2018 - Nieuws

Corporate identity: huisstijl als visitekaartje!

Kleren maken de man (of vrouw) is het gezegde als het om persoonlijke uitstraling gaat. Met de juiste kleding leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven regels van je beroep en bedrijf.

Verder lezen
27 maart 2018 - Nieuws

JSR aanwezig op geslaagd BPUG seminar “Agile Beyond Scrum”

Op dinsdag 20 maart jl. organiseerde de BPUG een avondseminar met als titel "Agile Beyond Scrum". Tijdens deze avond stonden een aantal vragen centraal? Is jouw organisatie op zoek naar meer agility? Wil je graag meer Agile werken binnen de organisatie?

Verder lezen
23 maart 2018 - Nieuws

Office 365 update - maart 2018

Microsoft werkt continu aan de ontwikkeling van Office 365 en Project Online en deze maand zijn er veel nieuwe verbeteringen te melden in Office 365 rond Yammer, OneDrive, Teams, PowerBI en Planner.

Verder lezen
Vorige  Volgende