Nieuws

31 oktober 2018 - Nieuws

27 november a.s. "Innovatie binnen je projectportfolio"

Tijdens dit gratis middagseminar op 27 november a.s., dat JSR in samenwerking met Microsoft organiseert, krijg je inzicht in hoe drie toonaangevende en innovatieve organisaties hiermee omgaan.

Verder lezen
5 oktober 2018 - Nieuws

JSR verzorgt samen met Eqraft presentatie op IPMA Jaarcongres 2018

Op 1 november a.s. vindt de 33e editie van het IPMA Jaarcongres plaats​. Dit keer is het thema "Betere Projecten voor een Betere Wereld". JSR is als expert op het gebied van project- en portfoliomanagement uitgenodigd een sessie te verzorgen. Samen met onze klant Eqraft laten we zien hoe we de wereld een klein beetje beter maken.

Verder lezen
27 september 2018 - Nieuws

The future of Microsoft PPM - Ignite 2018

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Kijk nu alvast mee!

Verder lezen
20 september 2018 - Nieuws

10 Redenen waarom een PMO zo belangrijk is

Dit artikel geeft een aantal argumenten voor het opzetten en professionaliseren van een Project Management Office (PMO). Is uw organisatie van plan om een PMO op te zetten of bent u hiermee bezig? Lees dan zeker door.

Verder lezen
17 september 2018 - Nieuws

27 september a.s: Work smarter & keep control with Microsoft PPM

Office 365 en Project Online bieden het platform om slimmer (samen) te werken en toch controle te houden. Komende donderdag (27 september) om 10 uur organiseren wij een webinar over dit thema en informeren wij u meteen over het laatste nieuws rond Microsoft PPM zoals bekend gemaakt wordt op Ignite 2018, dat gisteren in Orlando begonnen is.

Verder lezen
24 juli 2018 - Nieuws

Customer Case: Groots bouwen met Excel

Deze keer richten we onze blik op een groot “Office Solutions” project bij één van de grootste bouworganisaties van Nederland.

Verder lezen
11 juli 2018 - Nieuws

In 2018 worden meer dan 281 miljard mails per dag verzonden. Is dit marketingpower?!

Jarenlang hebben marketingspecialisten het einde van e-mail voorspeld. Maar dit is nog steeds niet het geval, sterker, het is onwaarschijnlijk dat dit ooit zal gebeuren. In feite gebeurt juist het tegenovergestelde.

Verder lezen
25 juni 2018 - Nieuws

Bekijk hier het webinar "Samenwerken in stijl" van 20 juni jl.

In dit webinar laten Tim Odenkirchen van Templafy en Ruud Peltzer zien hoe je met Office 365 Teams en Templafy perfect kunt samenwerken met behoud van de corporate identity.

Verder lezen
6 juni 2018 - Nieuws

To flow or to workflow. That's the question!

Een jaar geleden werd Microsoft Flow geïntroduceerd als de meest intuïtieve manier om bedrijfsprocessen met een werkstroom te automatiseren. En ook al zijn werkstromen in SharePoint in een aantal gevallen nog niet te vervangen door Microsoft Flow, door het rappe tempo waarmee nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, zal dit mogelijk niet lang meer duren.

Verder lezen
25 mei 2018 - Nieuws

Corporate identity & Marketing: de e-mail handtekening werkt!

Binnen jouw organisatie worden honderden, zo niet duizenden e-mailberichten per dag gemaakt en verzonden. Uiteraard wil de organisatie dat deze berichtgeving voldoet aan de vastgestelde communicatie richtlijnen. Maar denk ook eens aan de marketingkracht, die deze communicatiestroom toevoegt aan de reguliere e-mail marketingcampagnes.

Verder lezen
Vorige  Volgende