Nieuws

17 september 2018 - Nieuws

27 september a.s: Work smarter & keep control with Microsoft PPM

Office 365 en Project Online bieden het platform om slimmer (samen) te werken en toch controle te houden. Komende donderdag (27 september) om 10 uur organiseren wij een webinar over dit thema en informeren wij u meteen over het laatste nieuws rond Microsoft PPM zoals bekend gemaakt wordt op Ignite 2018, dat gisteren in Orlando begonnen is.

Verder lezen
24 juli 2018 - Nieuws

Customer Case: Groots bouwen met Excel

Deze keer richten we onze blik op een groot “Office Solutions” project bij één van de grootste bouworganisaties van Nederland.

Verder lezen
11 juli 2018 - Nieuws

In 2018 worden meer dan 281 miljard mails per dag verzonden. Is dit marketingpower?!

Jarenlang hebben marketingspecialisten het einde van e-mail voorspeld. Maar dit is nog steeds niet het geval, sterker, het is onwaarschijnlijk dat dit ooit zal gebeuren. In feite gebeurt juist het tegenovergestelde.

Verder lezen
25 juni 2018 - Nieuws

Bekijk hier het webinar "Samenwerken in stijl" van 20 juni jl.

In dit webinar laten Tim Odenkirchen van Templafy en Ruud Peltzer zien hoe je met Office 365 Teams en Templafy perfect kunt samenwerken met behoud van de corporate identity.

Verder lezen
6 juni 2018 - Nieuws

To flow or to workflow. That's the question!

Een jaar geleden werd Microsoft Flow geïntroduceerd als de meest intuïtieve manier om bedrijfsprocessen met een werkstroom te automatiseren. En ook al zijn werkstromen in SharePoint in een aantal gevallen nog niet te vervangen door Microsoft Flow, door het rappe tempo waarmee nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, zal dit mogelijk niet lang meer duren.

Verder lezen
25 mei 2018 - Nieuws

Corporate identity & Marketing: de e-mail handtekening werkt!

Binnen jouw organisatie worden honderden, zo niet duizenden e-mailberichten per dag gemaakt en verzonden. Uiteraard wil de organisatie dat deze berichtgeving voldoet aan de vastgestelde communicatie richtlijnen. Maar denk ook eens aan de marketingkracht, die deze communicatiestroom toevoegt aan de reguliere e-mail marketingcampagnes.

Verder lezen
22 mei 2018 - Nieuws

Webinar 20 juni a.s. Samenwerken in Stijl

Samenwerken in stijl! Microsoft Office 365 is bij uitstek het platform om samenwerking te faciliteren. Niet alleen binnen jouw organisatie, maar zeker ook met klanten en partners. Teams en Office bieden flexibiliteit binnen de bewezen, veilige en vertrouwde Microsoft Office 365 Cloud omgeving Hoe mooi is het als deze samenwerking ook nog eens 'in stijl' gebeurt?

Verder lezen
20 april 2018 - Nieuws

Webinar 31 mei: Waar zijn mijn resources?

Veel van onze klanten gaan aan de slag met Project Online om meer grip te krijgen op de projecten en de daarbij benodigde resources. Op donderdag 31 mei organiseren wij om 10 uur een webinar rond het topic resourcemanagement. Tijdens dit webinar zullen wij praktische handvatten aanreiken voor effectief resourcemanagement.

Verder lezen
18 april 2018 - Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste PPM ontwikkelingen? Kom naar BPUG 2018

Ook dit jaar zijn wij sponsor van BPUG 2018. Dit seminar is het grootste event op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement in Nederland en vindt plaats op 5 juni a.s.. Voor onze klanten hebben wij een aantal vrijkaarten (t.w.v. 175,-) beschikbaar, maar op = op!

Verder lezen
9 april 2018 - Nieuws

JSR bereikbaar op nieuw nummer 079 799 8000

Om efficiënt en makkelijker samen te werken op kantoor, thuis en onderweg is JSR volledig overgestapt op Skype for Business. Hiermee zijn onze mensen nog beter bereikbaar voor klanten en collega's. Dit zorgt er wel voor dat ons kantoornummer per direct is gewijzigd.

Verder lezen
Vorige  Volgende