The future of Microsoft PPM - Ignite 2018

27 september 2018 - Nieuws

Tijdens Ignite 2018 kondigde Microsoft een nieuwe visie aan voor modern "Work Management". De toekomst van Microsoft PPM stelt organisaties en mensen in staat om te werken zoals ze willen, of dit nu op basis van Waterval of Agile aanpak is, in een Gantt chart, takenlijst of Agile bord. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Kijk nu alvast mee!

Office 365 en Project Online bieden het platform om slimmer (samen) te werken en toch controle te houden. Donderdag 27 september jl. organiseerde wij een webinar over dit thema en lieten we een aantal functionaliteiten zien die gepresenteerd zijn op Ignite 2018.

Uitdagingen

Er zijn veel soorten teams. Teams die eenvoudige takenlijstjes kunnen “afvinken”, teams die agile werken en natuurlijk teams die een “traditionele” waterval aanpak hanteren. En alle smaken daartussen. En in alle teams is er de behoefte om met elkaar samen te werken, in communicatie en in documenten.

Wij zien bij grote(re) organisaties dat er geen “one size fits all” is, maar dat je teams die “tools” moet geven waarmee ze prettig werken. Wel is het zaak om er voor te zorgen dat het management tijdig de juiste sturingsinformatie krijgt.

In dit webinar laten we zien hoe Microsoft PPM:

  • Met tools als Project Online en Planner dit kan ondersteunen.
  • Ervoor zorgt dat we slimmer kunnen (samen)werken en ook “in control” blijven.
  • Op basis van de nieuwste visie van Microsoft zal doorontwikkelen.

Veel plezier met kijken!

De presentatie kun je ook downloaden als pdf van onze site.