27 september a.s: Work smarter & keep control with Microsoft PPM

17 september 2018 - Nieuws

Office 365 en Project Online bieden het platform om slimmer (samen) te werken en toch controle te houden. Komende donderdag (27 september) om 10 uur organiseren wij een webinar over dit thema en informeren wij u meteen over het laatste nieuws rond Microsoft PPM zoals bekend gemaakt wordt op Ignite 2018, dat gisteren in Orlando begonnen is.

Uitdagingen

Een van de grootste uitdagingen binnen een organisatie is, hoe je teams in lijn krijgt en houdt met de strategische ambitie. De vakvereniging op het gebied van project- en portfoliomanagement, PMI (www.PMI.org) stelt dat hier de grootste efficiency winst te behalen is. 

Er zijn veel soorten teams. Teams die eenvoudige takenlijstjes kunnen “afvinken”, teams die agile werken en natuurlijk teams die een “traditionele” waterval aanpak hanteren. En alle smaken daartussen. En in alle teams is er de behoefte om met elkaar samen te werken, in communicatie en in documenten.

Wij zien bij grote(re) organisaties dat er geen “one size fits all” is, maar dat je teams die “tools” moet geven waarmee ze prettig werken. Wel is het zaak om er voor te zorgen dat het management tijdig de juiste sturingsinformatie krijgt. In dit seminar kijken we naar:

  • Hoe Project Online en Office 365 (Planner) hierbij kunnen ondersteunen.
  • Hoe we hiermee slimmer kunnen (samen)werken en toch “in control” blijven.
  • Wat de laatste ontwikkelingen zijn die Microsoft deze week presenteert op Ignite 2018.

Direct inschrijven?

In deze sessie laten we zien hoe je deze uitdaging oppakt hoe je ervoor zorgt dat de organisatie “in control” blijft. Meld je hier direct aan.

Gerelateerde pagina's

Presentaties 'Running projects in an agile world' 9 november jl.

Agility is alles, maar niet alles is agile! Terugkijkend op het tweede, wederom zeer goed bezochte seminar van dit jaar, kun je dit als samenvattend motto bestempelen. In het auditorium van Microsoft waren bijna 100 gasten enthousiast deelgenoot van een drietal sessies rondom dit thema. Download hier de presentaties.

Bekijk pagina

Project Online voor project- & portfoliomanagement

Door de jaren heen hebben wij vele klanten geholpen op het gebied van project- en portfoliomanagement. Onze consultants helpen bij het inrichten van de projectorganisatie en de vertaling naar de juiste processen en tools.

Bekijk pagina