Workshop Benefit Management

18 september 2017 - Nieuws

Op 3 november a.s. helpen wij je op weg om benefit management daadwerkelijk vorm te geven, zodat jouw organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Aandacht groeit

We zien binnen het vakgebied project- en portfoliomanagement (PPM) een groeiende aandacht voor benefits management of, in goed Nederlands batenmanagement. De invulling van batenmanagement is voor de meeste organisaties echter nog een zoektocht. In deze workshop helpen wij je op weg om batenmanagement daadwerkelijk vorm te geven, zodat een organisatie in staat is om te sturen op projectsucces.

Inhoud

Voor het samenstellen van de workshop is gebruik gemaakt van bestaande theorieën, technieken en jarenlange ervaring. Soms hebben we deze ‘afgepeld’ of gecombineerd zodat het simpel en toepasbaar wordt. Bewust spreken wij over een workshop en niet over een training of masterclass. Hoewel er een deel theorie in voorkomt die extra kennis oplevert, vinden wij het belangrijker dat er daadwerkelijk een verandering met een blijvend effect plaatsvindt. Dat betekent dat we zoveel mogelijk insteken op praktische en voor jullie werkbare oplossingen en technieken.

Datum, locatie en kosten

Datum: 3 november 2017, 9:30 – 17:00
Locatie: Dutch Innovation Park te Zoetermeer
Kosten: € 395,- inclusief lunch en materiaal

Inschrijven

Indien je interesse hebt in deze workshop kun je contact met ons opnemen via: 079-3634200 of via info@jsr.nl. Meer informatie vind je ook in onze flyer.

Gerelateerde pagina's

Project Online voor project- & portfoliomanagement

Door de jaren heen hebben wij vele klanten geholpen op het gebied van project- en portfoliomanagement. Onze consultants helpen bij het inrichten van de projectorganisatie en de vertaling naar de juiste processen en tools.

Bekijk pagina

​JSR aanwezig op 20e BPUG seminar

Op 13 juni jl. was JSR als sponsor en spreker aanwezig op het seminar van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG is de community voor best practices op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement.

Bekijk pagina