Communiceren in (huis)stijl

De manier waarop je als organisatie communiceert zegt veel over je als organisatie. Klanten kiezen juist voor organisaties die op een prettige, professionele en betrokken wijze met hun klanten communiceren. Laten we er voor zorgen dat jouw eerste indruk meteen de juiste is!

“Medewerkers kunnen erop vertrouwen dat ze altijd met de laatste versie van de templates werken en dat alles geïntegreerd is in Office 365. En onze beheerders hebben een gebruiksvriendelijke interface waar ze direct content kunnen bijwerken en wereldwijd beschikbaar kunnen stellen. Dat is best uniek!”

Kristian Lysgaard Director Corporate Communications PANDORA

Nu Office 365 meer en meer de standaard wordt binnen de moderne werkplek, is het tijd voor een nieuwe generatie van onze huisstijlapplicatie. Dagelijks worden honderden, zo niet duizenden documenten, e-mails en presentaties gemaakt, niet alleen op de vaste werkplek, maar steeds vaker ook op tablets en telefoons.

Hoe regel je het uniform gebruik van de juiste huisstijl? Hoe zorg je er voor dat door iedereen de juiste e-mail handtekening wordt gebruikt, ongeacht het apparaat waar men op werkt? Kunnen medewerkers beschikken over standaard tekstblokken, niet alleen in brieven, maar ook in e-mail berichten? Hoe regel je dat presentaties conform de laatste corporate richtlijnen zijn opgebouwd en de meest actuele producten en diensten bevat?

Office-en-PPT.PNG#asset:1012

JSR heeft de oplossing voor al deze uitdagingen:

  • Alle communicatie in Word, Excel, PowerPoint en Outlook in één huisstijl.
  • Documentgeneratie: eenvoudig realiseren van contracten, offertes, presentaties, conform de organisatie standaard.
  • Organisatiebreed de juiste handtekening onder elke e-mail, vanaf elk apparaat!
  • Integraties met o.a. CRM, Project Online, SharePoint en DMS.
  • Volledige integratie met Office 365 en Azure AD.
  • Beheer en onderhoud vanuit één centrale portal.

Alle communicatie in één en dezelfde huisstijl

Als organisatie verstuur je veel brieven, contracten, offertes en vergunningen en wil je graag dat deze documenten foutloos zijn, er verzorgd uitzien en op de juiste plaats worden opgeslagen.

Bovendien wil je dat het creëren van deze documenten snel en eenvoudig gaat. Door gebruik te maken van standaard templates, tekstblokken en data uit andere systemen besparen uw medewerkers enorm in tijd en is de kans op fouten vele malen kleiner.

Naadloze integratie bespaart u enorm veel tijd

Door de  templates, tekstblokken én koppelingen met het CRM systeem, voorzien we je altijd van de meest actuele gegevens. Niet meer zoeken, niet meer ‘knippen-en-plakken’, geen verouderde contactgegevens, gewoon in één keer goed.

Integratie met andere systemen zoals Project Online, Microsoft CRM/Dynamics 365, Salesforce en andere CRM systemen, Document Management en Zaaksystemen: het is allemaal mogelijk.

Het systeem bepaalt op basis van de gebruiker en zijn rechten de toe te passen huisstijl, contactgegevens en e-mail ondertekening. Vervolgens kan men een template selecteren en daarbinnen gebruik maken van de beschikbare standaard tekstblokken. Al deze templates en tekstblokken worden op één centrale plaats beheerd.

Documenten worden direct op de juiste plaats opgeslagen

Onze oplossing is volledig geïntegreerd met Office 365 en SharePoint en zorgt ervoor dat alle uitgaande documenten direct op de juiste plaats, voorzien van de juiste metadata opgeslagen worden.

Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de documenten op het juiste dossier worden opgeslagen in systemen zoals: JOIN, Corsa, PerfectView, Verseon en meer.