Over ons

JSR is de specialist op het gebied van Microsoft Office 365 en Project Online. Wij helpen onze klanten met doelgerichte oplossingen daadwerkelijk verder!

JSR laat organisaties al ruim 25 jaar effectiever en efficiënter (samen)werken. Wij zijn ervan overtuigd dat je door een betere samenwerking de productiviteit duurzaam kunt vergroten.

Bij het oplossen van vraagstukken van onze klanten rondom “samenwerken”, maken wij gebruik van slimme en innovatieve ICT oplossingen. Een slimme inzet hiervan zorgt ervoor dat je nog beter en efficiënter kunt werken en concurrerend kunt blijven.

Op basis van het Microsoft Office 365 platform hebben wij twee thema’s waarop we onze klanten ondersteunen:

Ons team van business consultants en productspecialisten verzorgt een implementatie in een fasering die bij de organisatie past en met aandacht voor adoptie. Wij verzorgen integraties met andere systemen, migraties en natuurlijk verzorgen wij de opleidingen voor het beste resultaat.

Kiezen voor kennis & ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij trots op onze trouwe klantenkring. Ook zijn wij trots op het feit dat Microsoft ons voor het 15e jaar op rij aangesteld heeft als Gold Partner op het gebied Project & Portfolio Management en sinds 2018 tevens als Gold Partner voor Cloud Productivity.

Gerelateerde pagina's

Office 365: De moderne werkplek

Office 365 is Microsofts productiviteits-platform in de “cloud”. Dit platform bestaat uit een grote aantal bekende kantoorapplicaties, aangevuld met moderne services die voor een betere samenwerking zorgen.

Bekijk pagina

Communiceren in (huis)stijl

De manier waarop je als organisatie communiceert zegt veel over je als organisatie. Klanten kiezen juist voor organisaties die op een prettige, professionele en betrokken wijze met hun klanten communiceren. Laten we er voor zorgen dat jouw eerste indruk meteen de juiste is!

Bekijk pagina