Werken bij

JSR groeit snel en is altijd op zoek naar mensen die iets extra’s toevoegen. Door de snelle veranderingen in het ICT landschap, de ambitie van onze klanten en onze wil om echt een blijvende bijdrage te leveren, kunnen we jou wellicht goed gebruiken. 

Herken je jezelf in onze kernwaarden, dan zijn we al een stap dichterbij!

SAMEN MEER FUN

Onze mensen zijn blij met de ruimte die ze krijgen binnen JSR om zich te ontwikkelen. Die nemen we heel serieus, je moet willen blijven leren en ontwikkelen om te passen binnen JSR, maar net zo belangrijk hierbij is, dat je dit met plezier doet. Door de slimme oplossingen die we bedenken, de prettige samenwerking met collega’s en klanten, en de leuke activiteiten buiten het werk, zorgen wij voor een combinatie die je moet aanspreken.

UITDAGEND

Wij willen graag werken aan uitdagende klussen en opdrachten. Hierbij zullen wij ons altijd zeer verantwoordelijk gedragen. Door deze uitdaging te blijven zoeken kunnen wij als organisatie en persoon blijven groeien.

CUSTOMER INTIMACY

Wij stellen onze klanten centraal en willen de best mogelijke oplossing bieden. Daarvoor doen wij net dat stapje extra. Niet alleen vanuit de wens de beste oplossing te realiseren, maar ook omdat we weten dat dit gewaardeerd wordt en zal leiden tot een prettige samenwerking.

SUCCESVOL

Ook wij willen nog succesvoller zijn en zijn enorm trots op geslaagde implementaties en/of migraties. We horen graag dat we het goed hebben gedaan en leren nog altijd van de dingen die beter hadden gekund. Door samen aan iets moois te werken willen wij van elke klant een ambassadeur maken. Door dat stapje extra of die slimme oplossing, bevelen zij ons aan, spreken ze op onze events of staan ze als referentie op de site. Zij helpen ons sneller groeien en daar zijn we dankbaar voor.

VACATURES

  • PMO'er met ervaring Project Online en Office 365: Hou je het overzicht over een groot aantal projecten? Kun jij rust en standaardisatie brengen in een dynamische project-omgeving? Zijn dashboards, rapportages en portfolioanalyses iets wat je geweldig vindt? Lees meer
  • PPM consultant(s): die het een uitdaging vindt om met slimme maar eenvoudige oplossingen op basis van Microsoft Office 365, Project Online, PowerBI en Excel, de project- en portfoliomanagement processen bij onze klanten verder te professionaliseren. Lees meer

Als je meer informatie zoekt of direct een afspraak wil maken neem dan contact op met Margo van Gorp.

Acquisitie wordt echt niet op prijs gesteld :-)

Gerelateerde pagina's

Consultancy

JSR beschikt over een zeer ervaren team van productspecialisten en consultants op het gebied van Office 365 en Project Online, dat organisaties graag ondersteunt bij het effectiever en efficiënter (samen)werken.

Bekijk pagina

PMO services

Organisaties die succesvol zijn in het uitvoeren van projecten en programma’s hebben veelal een strategische PMO. Dit PMO zorgt ervoor dat de organisatie zo efficiënt mogelijk haar projecten en programma’s uitvoert door structuur en transparantie te bieden.

Bekijk pagina